Kopen vanaf

€ 103.400

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Defender

De Defender is de meest capabele Land Rover tot nu toe. Kies uit een Defender 90 of 110. Beide zijn experts van wereldklasse, offroad en op de weg. De Defender 90 biedt tot zes zitplaatsen en de 110 biedt twee extra zitplekken. Het interieur van de Defender is stoer, robuust en functioneel. Dat is een afspiegeling van de avontuurlijke instelling van de auto. Gemaakt van robuuste materialen en voorzien van de nieuwste technologieën.  

De Land Rover Defender is nu ook beschikbaar als Plug-in Hybrid. Vind de uitvoering die bij je past en vraag eenvoudig een proefrit aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Land Rover Defender uitvoeringen

De Land Rover Defender nu ook als Plug-in hybride (PHEV) verkrijgbaar

De Land Rover Defender is nu ook als PHEV verkrijgbaar en is in staat tot grote prestaties. Deze luxe Plug-in hybride biedt het beste van twee werelden en is dankzij de efficiënte motor zowel duurzaam als krachtig. De elektromotor en verbrandingsmotor in de Land Rover Defender PHEV wisselen elkaar naadloos af en zorgen voor een lager gemiddeld brandstofgebruik. Daarnaast rijd je in de elektrische modus volledig emissievrij. Benieuwd geworden naar de Defender Plug-in hybride? Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar de unieke rijbeleving.

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Defender? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar de Land Rover Defender zelf

Is de Defender  precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad Defender en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Onze medewerkers staan voor je klaar. 

Altijd goed grip

De Defender is nog nooit onder zulke extreme omstandigheden getest als nu. Hij is tot ongeëvenaarde dingen in staat. Met slimme verdeling van de aandrijving heb je op elke ondergrond altijd grip. Een steile klim of afdaling is voor de Defender geen enkel probleem. Ook het trekken van een trailer of offroad rijden niet. Dat is de Defender.  

Stern is jouw Land Rover dealer

Bij Stern zijn wij specialist op het gebied van de Land Rover Defender. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Defender

Wat is de prijs van de Land Rover Defender?

De Land Rover Defender is leverbaar vanaf € 84.144.

Wat is het verschil tussen de Land Rover Defender 90 en de Land Rover Defender 110?

De Defender 90 betreft de driedeurs uitvoering, de 110 heeft vijf deuren.