Kopen vanaf

€ 54.250

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Discovery Sport

Vanaf het moment dat je in de Discovery sport plaatsneemt, ervaar je het gevoel van rust. Het glazen panoramadak creëert een gevoel van licht en ruimte. Het interieur biedt plek voor zeven personen en heeft twee schermen in het middenconsole. Zo kunnen alle inzittenden genieten van comfort en luxe. De Discovery Sport is een sportieve aanvulling op de Discovery-familie. Land Rover is uitgegaan van de legendarische capaciteiten waar elke Land Rover om bekend staat. Het model is beschikbaar in twee varianten. Bij de Discovery Sport ligt de nadruk op zijn veelzijdigheid. De Discovery Sport R-Dynamic heeft juist een sportieve uitstraling. 

Land Rover Discovery Sport uitvoeringen

Downloads Discovery Sport

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Discovery Sport? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar de Discovery Sport zelf

Is de Discovery Sport precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad Discovery Sport modellen en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Onze medewerkers staan voor je klaar. 

Verrassende capaciteiten

De trekcapaciteiten van de Land Rover Discovery Sport zijn verrassend goed. Bij het achteruitrijden volg je de aanhanger eenvoudig op het touchscreen. De Discovery Sport is te verkrijgen met verschillende motoren. Met het Start/Stop-systeem wordt CO2-uitstoot verminderd. De PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) combineert een normale verbrandingsmotor met een krachtige elektromotor. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Discovery Sport

Wat is de prijs van de Land Rover Discovery Sport?

De veelzijdige Land Rover Discovery Sport is leverbaar vanaf € 55.230

Is de Land Rover Discovery Sport leverbaar met een elektrische aandrijving?

Ja, de Land Rover Discovery Sport is net als de Range Rover Sport leverbaar als Plug- in Hybrid.

Hoeveel zitplaatsen heeft de Land Rover Discovery Sport?

De Discovery Sport biedt ruimte voor zeven personen.