Kopen vanaf

€ 56.425

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Range Rover Evoque

Met de opvallende coupé-styling is de Range Rover Evoque een onweerstaanbare opvolger van de Evoque die wereldwijd alle harten veroverde. Natuurlijk met de off-road capaciteiten en aandacht voor detail die je van Range Rover gewend bent. We kijken er naar uit om dit nieuwe stijlicoon aan jou voor te stellen. 

De nieuwste Evoque staat nu bij ons in de showroom en ook beschikbaar als Plug-in Hybrid. Vind de uitvoering die bij je past en vraag eenvoudig een proefrit aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Range Rover Evoque uitvoeringen

De Range Rover Evoque nu ook als Plug-in hybride (PHEV) verkrijgbaar

De opvallende en unieke Range Rover Evoque is ook als Plug-in hybride verkrijgbaar. Met de Evoque PHEV geniet je van elektrische topprestaties en dankzij de hybride motor profiteer je van een lager gemiddeld brandstofgebruik en rijd je in de elektrische modus zelfs volledige emissievrij. Kortere ritten in bijvoorbeeld woon-werkverkeer kun je volledig elektrisch afleggen, waarna de efficiënte verbrandingsmotor het naadloos overneemt voor een langere afstand. Je laadt hem eenvoudig op en je geniet van een duurzame keuze met een unieke en soepele rijervaring. Kom het zelf ervaren en maak een proefrit.

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Range Rover Evoque? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar de Range Rover Evoque zelf

Dit nieuwe stijlicoon zelf ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefrit bij Stern of bekijk alvast online de voorraad! 

Altijd zeker op weg

De nieuwe Range Rover Evoque heeft All Wheel Drive (AWD. Hiermee ga je altijd zeker op weg, zowel op een gewone weg als wanneer je offroad rijdt. Het systeem regelt op intelligente wijze dat de aandrijving continu verdeeld wordt over de voor- en achteras om zo de beschikbare grip van alle vier de wielen volledig te benutten. Het AWD-systeem is gecombineerd met Electronic Traction Control (ETC) om zelfs de meest uitdagende omstandigheden met een zeker gevoel te trotseren. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen

Is de Range Rover Evoque leverbaar met een elektrische aandrijving?

Ja, de Range Rover Evoque is leverbaar als Plug- in Hybrid.

Wat is het verschil tussen de Evoque en de Evoque R-Dynamic?

De Range Rover Evoque heeft een minimalistisch en verfijnd design. De Range Rover Evoque R-Dynamic heeft een gedurfder, sportiever ontwerp.