Moderne werkplaatsen voor het goed onderhouden van je auto

Jouw Land Rover veilig en in topconditie houden. Onze vakspecialisten doen niets liever.  Met passie voor het merk Land Rover en vanuit een moderne werkplaats in Purmerend (en binnenkort Alkmaar) werken wij graag aan jouw auto. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel.  

APK voor slechts €39,95

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment waarbij jouw Land Rover gekeurd wordt op meerdere onderdelen zoals de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. Voor slechts €39,95 all-in kan je auto al gekeurd worden. All-in is bij Stern inclusief de roet-/viergasmeting en afmelding bij het RDW. Onze monteurs kennen jouw Land Rover door en door, waardoor de APK zo gedaan is. Wil je liever niet wachten, dan is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Een afspraak voor de APK plan je snel en eenvoudig online. 

Land Rover onderhoud

Is jouw Land Rover toe aan onderhoud? Of het nu om een kleine of grote beurt gaat of een specialistisch vraagstuk betreft, bij Land Rover-dealer Stern helpen wij je graag. Wij hebben alles in huis om jouw Land Rover vakkundig te onderhouden. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Zien wij jou binnenkort voor onderhoud in onze werkplaats?   

Onderdelen repareren of vervangen

Bij Stern helpen wij je graag met het vervangen of repareren van onderdelen aan je auto. Zo houden wij je auto altijd in topconditie. Of het nu gaat om een set nieuwe banden, een uitlaat die aan vervanging toe is of andere ruitenwissers. Vervang of repareer altijd tijdig onderdelen aan je auto. Zo zorg je ervoor dat je auto betrouwbaar is en blijft en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Stern heeft alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden.

Hoe kunnen we je verder helpen?