Moderne werkplaatsen voor het goed onderhouden van je auto

Jouw Land Rover veilig en in topconditie houden. Onze vakspecialisten doen niets liever.  Met passie voor het merk Land Rover en vanuit een moderne werkplaats in Purmerend (en binnenkort Alkmaar) werken wij graag aan jouw auto. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel.  

Land Rover onderhoud en onderdelen bij Stern

Land Rover APK voor slechts €39,95

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment waarbij jouw Land Rover gekeurd wordt op meerdere onderdelen zoals de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. Voor slechts €39,95 all-in kan je auto al gekeurd worden. All-in is bij Stern inclusief de roet-/viergasmeting en afmelding bij het RDW. Onze monteurs kennen jouw Land Rover door en door, waardoor de APK zo gedaan is. Wil je liever niet wachten, dan is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Een afspraak voor de APK plan je snel en eenvoudig online. 

Land Rover onderhoud bij Stern

Is jouw Land Rover toe aan onderhoud? Of het nu om een kleine of grote beurt gaat of een specialistisch vraagstuk betreft, bij Land Rover-dealer Stern helpen wij je graag. Wij hebben alles in huis om jouw Land Rover vakkundig te onderhouden. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Zien wij jou binnenkort voor onderhoud in onze werkplaats?   

Onderdelen repareren of vervangen

Bij Stern helpen wij je graag met het vervangen of repareren van onderdelen aan je auto. Zo houden wij je auto altijd in topconditie. Of het nu gaat om een set nieuwe banden, een uitlaat die aan vervanging toe is of andere ruitenwissers. Vervang of repareer altijd tijdig onderdelen aan je auto. Zo zorg je ervoor dat je auto betrouwbaar is en blijft en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Stern heeft alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Veelgestelde vragen over Land Rover onderhoud bij Stern

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Land Rover?

De kosten van een onderhoudsbeurt voor jouw Land Rover of Range Rover hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Land Rover?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom is het verstandig om voor een officiële merkdealer zoals Stern te kiezen?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Stern te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Land Rover (of Range Rover) zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krjigt op het werk dat wij verrichten?

Werken er bij Stern erkende en gecertificeerde monteurs voor Land Rover?

Jazeker. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van Land Rover zelf.

Ik heb schade gereden aan mijn Land Rover. Biedt Stern schadeherstel?

Ja, wij repareren alle soorten schades. Bij Stern Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd en onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van Land Rovers.