Lease je nieuwe bedrijfswagen bij Stern

Als ondernemer wil je zo min mogelijk omkijken naar zaken die niet direct met je bedrijfsactiviteit te maken hebben. Maar je moet wel van A naar B. Voor die belangrijke klus, het vervoeren van je spullen of afleveren van goederen. Bij Stern geef je met het ruime aanbod bedrijfswagens van bijvoorbeeld de merken Mercedes-Benz, Fiat, Ford, Opel en Renault invulling aan je mobiliteit. Kies je dan ook nog voor lease van Stern dan ontzorgen wij je van A tot Z. Ga in gesprek met onze adviseurs. Wij bieden iedere onderneming een passende lease-oplossing.

All-in leasen bij Stern

Als je bij Stern een bedrijfswagen leaset dan heb je als ondernemer of zzp’er veel zekerheid en krijg je van ons een complete service. Je betaalt een vast maandbedrag die gebaseerd is op Full Operational Lease. Hiermee lease je all-in:  

  • Rente en afschrijving
  • Allrisk verzekering
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Houderschapsbelasting
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Europese pechhulp
  • Onderhoud en reparaties

Interesse in het leasen van een bedrijfswagen via Stern? Bekijk onze voorraad of laat je verrassen door ons actie-aanbod.  

Snel rijden het kan!

Of je nu op zoek bent naar een kleine of grote bedrijfswagen, een elektrische of één met een benzine of diesel motor, bij Stern ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé bedrijfswagen dealer van Nederland en bieden je een groot aanbod nieuwe bedrijfswagens uit voorraad. Zo rij je snel naar je volgende klus of afspraak.  

Werkplek op wielen

Als ondernemer is een bestelwagen meer dan een vervoersmiddel om van A naar B te komen. Het is je werkplek, magazijn en kantine in één. Deze werkplek op wielen moet uiteraard volledig voldoen aan jouw wensen en behoeften. Bij Stern helpen wij je graag dit te realiseren. Met onze extra services maak je met bestickering van je bestelwagen een visitekaartjes en richt je je bedrijfswagen volledig naast wens in. 

Veelgestelde vragen over het leasen van een bedrijfswagen

Ik ben een startende ondernemer, kan ik leasen bij Stern?

Ook startende ondernemers zijn welkom om te leasen bij Stern. Wel moet je er rekening mee houden dat naast het reguliere acceptatie  traject – i.v.m. het ontbreken van jaarcijfers – er mogelijk een aanbetaling verplicht is als financiële zekerheidstelling.

Kan ik als ondernemer ook een bedrijfswagen privé leasen?

Als ondernemer kun je dus zowel zakelijk als privé leasen. Wat voor jou de beste optie is, kun je het beste bespreken met je financieel adviseur. Je wensen, behoeften en toekomstplannen bepalen namelijk of je beter voor zakelijk of privé lease kunt kiezen.