Lease een bedrijfswagen bij Stern en doe zorgeloos zaken

Ben je opzoek naar een nieuwe bestelwagen of bedrijfsbus? Wellicht is leasen iets voor jou! Met bedrijfswagen lease van Stern rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen en krijg je een complete service. Zo weet je zeker dat je altijd over een goed werkende bus beschikt en niet voor verrassingen komt te staan!

Onze huidige bedrijfswagen acties

Bedrijfswagen lease voor een vaste all-in prijs

Als je bij Stern een bedrijfswagen leaset dan heb je als ondernemer of zzp’er veel zekerheid en krijg je van ons een complete service. Voor het leasen van een bedrijfswagen betaal je een vast maandbedrag dat gebaseerd is op Full Operational Lease. Het maandbedrag is dan inclusief:  

 • Motorrijtuigenbelasting
 • Reparatie en regulier onderhoud
 • Banden vervangen
 • Mogelijkheid voor winterbanden
 • Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
 • Cascoverzekering
 • Ongevallen inzittenden verzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Europese pechhulp
 • Eigen risico mogelijk van € 450,-/€ 300.-/€ 150,- per gebeurtenis
 • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie, onderhoud en schade na 24 uur
 • En je krijgt een inlog voor jouw MySternLease account.

Heb je interesse in het leasen van een bedrijfswagen via Stern? Bekijk onze voorraad of laat je verrassen door ons actie-aanbod.  

Ruim aanbod bestelwagens om direct te leasen

Bij Stern ben je aan het juiste adres voor het leasen van een kleine of grote bedrijfswagen, een elektrische of één met een benzine of dieselmotor. Zo heb je de keuze uit bedrijfswagens van Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Opel, Ford of Fiat. Bij ons kun je jouw bedrijfswagen volledig zelf samenstellen of kiezen voor een nieuw of tweedehands model uit voorraad. Wij bieden iedere onderneming een passende lease-oplossing en bieden jou een ontzorgen jou van A-Z. Vertel ons je wensen en wij regelen de perfecte bedrijfswagen om te leasen!

Onze bedrijfswagenmerken

Lease een bedrijfswagen en creëer een complete werkplek op wielen

Als ondernemer is een bestelwagen meer dan een vervoersmiddel om van A naar B te komen. Maak van jouw bedrijfswagen de ultieme werkplek met behulp van de extra services van Stern zoals bedrijfswageninrichting of -bestickering en lease de kosten gewoon mee! 

Zo kun je kiezen uit allerlei standaard bedrijfswageninrichtingen met handige opbergoplossingen of een unieke maatwerkoplossing of tover je jouw bestelwagen om tot een prachtig visitekaartje door middel van bestickering.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
 

Veelgestelde vragen over het leasen van een bedrijfswagen

Ik ben een startende ondernemer, kan ik leasen bij Stern?

Ook startende ondernemers zijn welkom om te leasen bij Stern. Wel moet je er rekening mee houden dat naast het reguliere acceptatie  traject – i.v.m. het ontbreken van jaarcijfers – er mogelijk een aanbetaling verplicht is als financiële zekerheidstelling.

Kan ik als ondernemer ook een bedrijfswagen privé leasen?

Als ondernemer kun je dus zowel zakelijk als privé leasen. Wat voor jou de beste optie is, kun je het beste bespreken met je financieel adviseur. Je wensen, behoeften en toekomstplannen bepalen namelijk of je beter voor zakelijk of privé lease kunt kiezen.