Ford Transit Connect LeaseDeal

 L1 Trend 1.5 TDCi EcoBlue 75 pk

  • Diesel
  • Handgeschakeld
  • Extra scherp geprijsd
Van: € 340

Voor: € 299

Prijs op basis van 60 mnd / 10.000 km/j (excl. btw)

Ford Transit Connect – Nog meer van nu! 

Robuust, duurzaam en functioneel zijn kenmerken die de Ford Transit Connect typeren. Dankzij de vernieuwde look aan de buiten- en binnenkant en de nieuwe geavanceerde technologieën is de Transit Connect nog meer van nu. Dankzij het een gunstiger brandstofverbruik en lagere uitstoot houd je de kosten laag.  Ben je op zoek naar een betrouwbare en functionele bedrijfswagen? Zoek niet verder. Met de Ford Transit heb je de ideale bedrijfswagen in handen. Kies je dan ook nog voor de Ford Transit Connect 2 L1 Trend 1.5 TDCi EcoBlue 75 pk LeaseDeal van Stern dan krijg je deze auto ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs 

Gratis haal- en brengservice
Geld terug bij minder kilometers
Altijd dichtbij 75 vestigingen

Profiteer van deze LeaseDeal

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over deze specifieke LeaseDeal? Of wil je meer weten over leasen bij Stern? Neem dan contact op. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een elektrische auto, bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Veelgestelde vragen over bedrijfswagen leasen bij Stern

Ik ben een startende ondernemer, kan ik leasen bij Stern?

Ook startende ondernemers zijn welkom om te leasen bij Stern. Wel moet je er rekening mee houden dat naast het reguliere acceptatie  traject – i.v.m. het ontbreken van jaarcijfers – er mogelijk een aanbetaling verplicht is als financiële zekerheidstelling.

Kan ik als ondernemer ook een bedrijfswagen privé leasen?

Als ondernemer kun je dus zowel zakelijk als privé leasen. Wat voor jou de beste optie is, kun je het beste bespreken met je financieel adviseur. Je wensen, behoeften en toekomstplannen bepalen namelijk of je beter voor zakelijk of privé lease kunt kiezen.