De Mercedes-Benz Citan nu extra voordelig zakelijk leasen

De Citan heeft een update gekregen en dat is niet onopgemerkt gebleven. De vakjury heeft tijdens de Solutrans vakbeurs van 2021 de Citan benoemd tot 'International Van of the Year 2022'. De jury was vooral te spreken over de veiligheid van de bestelwagen. Zo zijn er standaard 6 airbags aan boord en kun je je tijdens het rijden laten ondersteunen door vele actieve bestuurdersassistentiesystemen. 

Kies voor deze LeaseDeal en rijd in de PRO uitvoering van de Citan Gesloten Bestelwagen met CDi dieselmotor, 16 inch velgen, LED-interieurverlichting en het Mercedes-Benz audiosysteem. Wacht niet te lang en vraag een zakelijke lease offerte aan voor de Mercedes-Benz Citan.

Geld terug bij minder kilometers
Gratis haal- en brengservice
Altijd dichtbij met 60+ vestigingen

Zakelijk lease de Citan

Prijs is exclusief BTW en op basis van het aantal maanden en kilometrage per jaar.

1. Aanvraag

Geef aan hoeveel kilometer je wilt rijden, welke looptijd en/of andere vragen. Verstuur vervolgens je aanvraag.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag met je aanvraag. Dit doen we dezelfde werkdag.

3. Contact

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij helpen je graag!

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Hoe kunnen we je het beste bereiken?