Mercedes-Benz eSprinter LeaseDeal

100% electrische eSprinter L2H2

  • Automaat
  • Elektrisch
  • 11m3 laadvolume
  • Accu in 20 minuten 80% opgeladen
Van: € 999

Voor: € 979

Prijs op basis van 60 mnd / 10.000 km/j (excl. btw)

De Mercedes-Benz eSprinter met heel veel voordeel

De 100% elektrische Mercedes-Benz eSprinter maakt indruk. Met zijn comfort, veiligheid en design helpt hij jouw bedrijf vooruit. Stap achter het stuur en kijk eens om je heen. Je zult zien dat alles erg overzichtelijk en praktisch is. Denk aan de verbeterde stoelen, een krachtige automatische airconditioning en de KEYLESS-START. Vraag nu je Mercedes-Benz eSprinter offerte aan en profiteer van deze tijdelijke LeaseDeal!

Gratis haal- en brengservice
Geld terug bij minder kilometers
Altijd dichtbij 75 vestigingen

eSprinter L2H2

Profiteer van deze LeaseDeal

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over deze specifieke LeaseDeal? Of wil je meer weten over leasen bij Stern? Neem dan contact op. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een elektrische auto, bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Veelgestelde vragen over bedrijfswagen leasen bij Stern

Ik ben een startende ondernemer, kan ik leasen bij Stern?

Ook startende ondernemers zijn welkom om te leasen bij Stern. Wel moet je er rekening mee houden dat naast het reguliere acceptatie  traject – i.v.m. het ontbreken van jaarcijfers – er mogelijk een aanbetaling verplicht is als financiële zekerheidstelling.

Kan ik als ondernemer ook een bedrijfswagen privé leasen?

Als ondernemer kun je dus zowel zakelijk als privé leasen. Wat voor jou de beste optie is, kun je het beste bespreken met je financieel adviseur. Je wensen, behoeften en toekomstplannen bepalen namelijk of je beter voor zakelijk of privé lease kunt kiezen.