Mercedes-Benz Vito zo voordelig! 

Door weer en wind rijdt de Mercedes-Benz Vito je producten en chauffeur veilig en comfortabel naar hun bestemming. Deze compacte gesloten bestelwagen gaat voor de hoogste kwaliteit, zoals je gewend bent van Mercedes-Benz. Kies je voor deze LeaseDeal dan krijg je een Vito met CDi dieselmotor, gescheiden laadruimte en Economy-uitrusting, bestaande uit elektrisch bedienbare ramen en waarschuwingsindicator voor lage bandenspanning. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar. Reageer dus snel! Vraag nu je Mercedes-Benz Vito offerte aan! 

Geld terug bij minder kilometers
Gratis haal- en brengservice
Altijd dichtbij met 60+ vestigingen

Zakelijk lease de Vito

Prijs is exclusief BTW en op basis van het aantal maanden en kilometrage per jaar.

1. Aanvraag

Geef aan hoeveel kilometer je wilt rijden, welke looptijd en/of andere vragen. Verstuur vervolgens je aanvraag.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag met je aanvraag. Dit doen we dezelfde werkdag.

3. Contact

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij helpen je graag!

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Hoe kunnen we je het beste bereiken?