Opel Vivaro LeaseDeal

GB L1H1 102PK 2610 Edition

  • Nieuw
  • Diesel
  • Handgeschakeld
Van: € 369

Voor: € 339

Prijs op basis van 60 mnd / 10.000 km/j (excl. btw)

Opel Vivaro | De bedrijfswagen die meer biedt! 

De Opel Vivaro met zijn kenmerkende Opel-design en Duitse precisietechniek is voorzien van geavanceerde technologie en innovaties die in bedrijfswagens maar zelden te vinden zijn. De Opel Vivaro GB L1H1 102PK 2610 Edition LeaseDeal van Stern is met een lengte van slechts 4,60 meter, bijzonder praktisch in het drukke stadsverkeer. Deze versie biedt plaats aan 2 europallets. De Opel Vivaro biedt een uitstekende balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim en zeer flexibel interieur.  Interesse in deze aantrekkelijke SternLease Leasedeal? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Gratis haal- en brengservice
Geld terug bij minder kilometers
Altijd dichtbij 75 vestigingen

Profiteer van deze LeaseDeal

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over deze specifieke LeaseDeal? Of wil je meer weten over leasen bij Stern? Neem dan contact op. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een elektrische auto, bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Veelgestelde vragen over bedrijfswagen leasen bij Stern

Ik ben een startende ondernemer, kan ik leasen bij Stern?

Ook startende ondernemers zijn welkom om te leasen bij Stern. Wel moet je er rekening mee houden dat naast het reguliere acceptatie  traject – i.v.m. het ontbreken van jaarcijfers – er mogelijk een aanbetaling verplicht is als financiële zekerheidstelling.

Kan ik als ondernemer ook een bedrijfswagen privé leasen?

Als ondernemer kun je dus zowel zakelijk als privé leasen. Wat voor jou de beste optie is, kun je het beste bespreken met je financieel adviseur. Je wensen, behoeften en toekomstplannen bepalen namelijk of je beter voor zakelijk of privé lease kunt kiezen.