Private lease jouw Hyundai i10 tegen een verrassend scherp tarief

De Hyundai i10 is klaar voor grootse ambities. Met zijn frisse, expressieve design en zijn geavanceerde technologie is de Hyundai i10 een stijlvolle auto. De Hyundai i10 is een handige stadsauto, waarmee je makkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert en de kleinste parkeerplaatsen benut.

Private lease de Hyundai i10 nu extra voordelig met de LeaseDeal van Stern. Vraag eenvoudig een offerte aan of maak een afspraak om de i10 zelf te ervaren tijdens een proefrit!

Geld terug bij minder kilometers
Gratis haal- en brengservice
Altijd dichtbij met 60+ vestigingen

Private lease de Hyundai i10

Prijs is inclusief BTW en op basis van het aantal maanden en kilometrage per jaar. Rij je meer kilometers dan je contract? Dan is je meerprijs per kilometer: € 0,08.

1. Aanvraag

Geef aan hoeveel kilometer je wil rijden, welke looptijd en/of andere vragen. Verstuur vervolgens je aanvraag.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag met je aanvraag. Dit doen we dezelfde werkdag.

3. Contact

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij helpen je graag!

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Hoe kunnen we je het beste bereiken?