Rijd zonder zorgen een gloednieuwe Kia Niro met private lease

De Kia Niro valt op. Je blijft kijken wanneer je hem ziet. Het ontwerp is van alle kanten op elkaar afgestemd. De Niro is een zuinige en krachtige hybride door de combinatie van verschillende motoren en heeft een automatische versnellingsbak.

Profiteer van deze LeaseDeal en vraag direct een offerte aan voor jouw private lease contract. Liever eerst even testen? Neem dan contact op voor een proefrit in de Kia Niro Hybrid!

Geld terug bij minder kilometers
Gratis haal- en brengservice
Altijd dichtbij met 60+ vestigingen

Private lease de Kia Niro

Prijs is inclusief BTW en op basis van 60 maanden / 10.000 km per jaar. Rij je meer kilometers dan je contract? Dan is je meerprijs per kilometer: € 0,10.

1. Aanvraag

Geef aan hoeveel kilometer je wil rijden, welke looptijd en/of andere vragen. Verstuur vervolgens je aanvraag.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag met je aanvraag. Dit doen we dezelfde werkdag.

3. Contact

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij helpen je graag!

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Hoe kunnen we je het beste bereiken?