Mitsubishi Space Star LeaseDeal

1.0 Cool+

  • Benzine
  • handgeschakeld
  • Extra scherp geprijsd
Van: € 239

Voor: € 219

Prijs o.b.v. 60 maanden / 10.000 km (incl. btw)
Meerkilometerprijs: €0,08

De Mitsubishi Space Star 1.0 Cool+ met private lease  

De Mitsubishi Space Star is een compacte maar stijlvolle auto, ideaal voor in de stad. Met 5 deuren en drie zitplaatsen op de achterbank biedt deze Mitsubishi plek voor 5 passagiers, inclusief de bestuurder. De Space Star is standaard uitgerust met meerdere veiligheidssystemen zoals Brake Assist en Active Stability And Traction Control (ASTC). De Cool+ is extra uitgerust met een airconditioning met pollenfilter, elektrische bedienbare ramen vóór en radio met DAB+. Bij Stern bieden we de Space Star 1.0 Cool+ tijdelijk aan als private leasedeal voor €219,- per maand. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar de auto zelf!  

Gratis haal- en brengservice
Geld terug bij minder kilometers
Altijd dichtbij 75 vestigingen

Profiteer van deze LeaseDeal

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over deze specifieke LeaseDeal? Of wil je meer weten over leasen bij Stern? Neem dan contact op. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, direct uit voorraad leverbaar en rijk uitgerust. De leasedeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een elektrische auto, bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe leasedeals bij, dus houd deze pagina goed in de gaten voor het actuele aanbod.  

Veelgestelde vragen over prive leasen bij Stern

Welke kosten zijn niet inbegrepen in het Private Lease contract?

De kosten die NIET zijn inbegrepen in het Private Lease contract zijn:  

  • Brandstof
  • Parkeren
  • Wassen
  • Updates van het navigatiesysteem
  • Bekeuringen
  • Tolgelden

Er staat een BKR codering achter mijn naam, kom ik in aanmerking voor een Private Lease contract?

Iedere aanvraag voor Private Lease wordt individueel beoordeeld. Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je in aanmerking komt voor een Private Lease contract.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Ja, dat kan. Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door jou ondertekende leasecontract hebben ontvangen.