Private lease jouw Nissan Juke nu extra voordelig

De Juke is een Coupé Crossover met strakke aerodynamische lijnen. Het ziet er niet alleen gedurfd uit, maar zorgt ook voor een laag brandstofverbruik en weinig rijwindgeluid. De Juke is geprogrammeerd met het ultramoderne Active Trace Control waardoor elke bocht perfect genomen kan worden. Ervaar het zelf en neem plaats achter het D-vormige stuurwiel en bereid je voor op een sensationele rit. 

Private lease de Nissan Juke nu extra voordelig met de LeaseDeal van Stern. Vraag eenvoudig een offerte aan of maak een afspraak voor een proefrit!

Geld terug bij minder kilometers
Gratis haal- en brengservice
Altijd dichtbij met 60+ vestigingen

Private lease de Nissan Juke

Prijs is inclusief BTW en op basis van het aantal maanden en kilometrage per jaar. Rij je meer kilometers dan je contract? Dan is je meerprijs per kilometer: € 0,09.

1. Aanvraag

Geef aan hoeveel kilometer je wil rijden, welke looptijd en/of andere vragen. Verstuur vervolgens je aanvraag.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag met je aanvraag. Dit doen we dezelfde werkdag.

3. Contact

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij helpen je graag!

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Hoe kunnen we je het beste bereiken?