Nissan Micra LeaseDeal

IG-T 92PK N-DESIGN

  • Benzine
  • handgeschakeld
  • Rijk uitgerust
Van: € 329

Voor: € 303

Prijs o.b.v. 60 maanden / 10.000 km (incl. btw)
Meerkilometerprijs: €0,09

Nissan Micra IG-T N-DESIGN

Compact maar bomvol luxe technologie, de Nissan Micra benut iedere meter! Geniet van je rit dankzij het comfort van ergonomische stoelen, die zijn voorzien van hoogwaardige materialen, voelen zacht aan en hebben een expressief design. Met een gestroomlijnd uiterlijk en een uitstekende standaarduitrusting nestelt hij zich moeiteloos in dit immens populaire segment auto's. De kleine auto voor de grote stad: Compact van buiten, ruim van binnen. Als hij dan eindelijk op je oprit staat... dan begint het avontuur pas echt! 

Gratis haal- en brengservice
Geld terug bij minder kilometers
Altijd dichtbij 75 vestigingen

Profiteer van deze LeaseDeal

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over deze specifieke LeaseDeal? Of wil je meer weten over leasen bij Stern? Neem dan contact op. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, direct uit voorraad leverbaar en rijk uitgerust. De leasedeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een elektrische auto, bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe leasedeals bij, dus houd deze pagina goed in de gaten voor het actuele aanbod.  

Veelgestelde vragen over prive leasen bij Stern

Welke kosten zijn niet inbegrepen in het Private Lease contract?

De kosten die NIET zijn inbegrepen in het Private Lease contract zijn:  

  • Brandstof
  • Parkeren
  • Wassen
  • Updates van het navigatiesysteem
  • Bekeuringen
  • Tolgelden

Er staat een BKR codering achter mijn naam, kom ik in aanmerking voor een Private Lease contract?

Iedere aanvraag voor Private Lease wordt individueel beoordeeld. Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je in aanmerking komt voor een Private Lease contract.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Ja, dat kan. Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door jou ondertekende leasecontract hebben ontvangen.