Opel Corsa-e LeaseDeal

100KW Edition 7,4KW  

  • Elektrisch
  • Automaat
  • Extra scherp geprijsd
Van: € 499

Voor: € 449

Prijs o.b.v. 60 maanden / 10.000 km (incl. btw)
Meerkilometerprijs: €0,09

De Opel Corsa-e  

Met de nieuwe Opel Corsa-e wordt elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Deze Opel is ideaal voor in de stad maar met een actieradius van maar liefst 337 kilometer is het afleggen van lange afstanden geen enkel probleem! Met deze leasedeal profiteer je van een scherpe maandprijs voor een compacte, elektrische auto van hoge kwaliteit. Met het geïntegreerde multimediasysteem met navigatie haal je het maximale uit het comfort dat hoort bij een elektrische auto. Óók is de nieuwe Opel Corsa-e een automaat.  Deze Opel is uitgerust met Electronic Climate Control, licht- en regensensoren én lichtmetalen velgen. Wil je de auto van deze leasedeal zelf ervaren? Maak snel een afspraak voor een proefrit bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt!  

Gratis haal- en brengservice
Geld terug bij minder kilometers
Altijd dichtbij 75 vestigingen

Profiteer van deze LeaseDeal

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over deze specifieke LeaseDeal? Of wil je meer weten over leasen bij Stern? Neem dan contact op. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, direct uit voorraad leverbaar en rijk uitgerust. De leasedeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een elektrische auto, bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe leasedeals bij, dus houd deze pagina goed in de gaten voor het actuele aanbod.  

Veelgestelde vragen over prive leasen bij Stern

Welke kosten zijn niet inbegrepen in het Private Lease contract?

De kosten die NIET zijn inbegrepen in het Private Lease contract zijn:  

  • Brandstof
  • Parkeren
  • Wassen
  • Updates van het navigatiesysteem
  • Bekeuringen
  • Tolgelden

Er staat een BKR codering achter mijn naam, kom ik in aanmerking voor een Private Lease contract?

Iedere aanvraag voor Private Lease wordt individueel beoordeeld. Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je in aanmerking komt voor een Private Lease contract.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?

Ja, dat kan. Je hebt namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door jou ondertekende leasecontract hebben ontvangen.