De Renault Clio: de compacte leaseauto

De nieuwe Clio is een icoon op de weg en heeft het beste meegekregen van alle voorgaande generaties. Atletisch design, verleidelijk en technologisch geavanceerd. Je wordt goed beschermd dankzij de vele veiligheidsystemen, waaronder voetgangersdetectie. 

Private lease jouw eigen compacte Renault Clio en ervaar het gemak in de stad én daarbuiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze vestigingen! 

Geld terug bij minder kilometers
Gratis haal- en brengservice
Altijd dichtbij met 60+ vestigingen

Private lease de Renault Clio

Prijs is inclusief BTW en op basis van het aantal maanden en kilometrage per jaar. Rij je meer kilometers dan je contract? Dan is je meerprijs per kilometer: € 0,07.

1. Aanvraag

Geef aan hoeveel kilometer je wil rijden, welke looptijd en/of andere vragen. Verstuur vervolgens je aanvraag.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag met je aanvraag. Dit doen we dezelfde werkdag.

3. Contact

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij helpen je graag!

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Hoe kunnen we je het beste bereiken?