Lease de zuinige Ford Focus Trend Edition-Business

Een stoer design, meer comfort, meer techniek en zuiniger dan ooit tevoren. Dit typeert de nieuwe Ford Focus met een geavanceerde Ecoboost hybride aandrijflijn. Hiermee verminder je de uitstoot van je auto zonder het verlies aan vermogen. 

Bij Stern lease je de Ford Focus 1.0 EcoBoost 100pk Trend Edition Business met 5 deuren nu tijdelijk tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. Vanaf slechts € 365 per maand maak je de blits in deze stijlvolle bolide! Lease je eigen betrouwbare Ford Focus Trend Edition-Business nu bij Stern. 

Wil je liever eerst een proefrit maken? Geen punt! Maak direct een afspraak bij een van de vestigingen van Ford-dealer Stern. 

Geld terug bij minder kilometers
Gratis haal- en brengservice
Altijd dichtbij met 60+ vestigingen

Zakelijk lease de Ford Focus

Prijs is exclusief BTW en op basis van het aantal maanden en kilometrage per jaar.

1. Aanvraag

Geef aan hoeveel kilometer je wil rijden, welke looptijd en/of andere vragen. Verstuur vervolgens je aanvraag.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag met je aanvraag. Dit doen we dezelfde werkdag.

3. Contact

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij helpen je graag!

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Hoe kunnen we je het beste bereiken?