Kies voor avontuur met de Peugeot 3008 SUV zakelijke lease

De Peugeot 3008 SUV is vormgegeven met krachtige lijnen, een grote grille en een opvallende bumper. Daarnaast beschikt de Peugeot 3008 SUV standaard over veel technologie. Zo kun je een digitaal head-up intstrumentenpaneel verwachten wat de belangrijkste rij-informatie toont en ondersteunen verschillende rijhulpsystemen jou tijdens het rijden. Zo beschikt de 3008 SUV bijvoorbeeld over verkeersbordherkenning, adaptive cruise control en een automatische noodrem.

Vraag vrijblijvend een zakelijke lease offerte aan voor de Peugeot 3008 SUV of maak een afspraak voor een proefrit en ervaar hem zelf! 

Geld terug bij minder kilometers
Gratis haal- en brengservice
Altijd dichtbij met 60+ vestigingen

Zakelijk lease de Peugeot 3008 SUV

Prijs is exclusief BTW en op basis van het aantal maanden en kilometrage per jaar.

1. Aanvraag

Geef aan hoeveel kilometer je wil rijden, welke looptijd en/of andere vragen. Verstuur vervolgens je aanvraag.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag met je aanvraag. Dit doen we dezelfde werkdag.

3. Contact

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij helpen je graag!

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Hoe kunnen we je het beste bereiken?