Lease de elektrische Volvo C40

Het doel van Volvo is om leider te worden in de snelgroeiende markt van premium elektrische auto’s. Met de C40 wordt er een grote stap voorwaarts gezet in duurzame mobiliteit. De Volvo C40 heeft een onderscheidend karakter door zijn aerodynamische vormgeving en aflopende daklijn. Met een rijbereik van maximaal 440 kilometer, brengt de Volvo C40 je zorgeloos overal naar toe. Is de accu leeg? Geen probleem! Met de mogelijkheid tot snel laden kun je de C40 in ongeveer 40 minuten van 10 tot 80 procent opladen. 

Je leaset de Volvo C40 al vanaf € 675 per maand! Maak een afspraak voor een proefrit om de C40 zelf te ervaren of direct een vrijblijvende offerte aan voor jouw LeaseDeal.

Geld terug bij minder kilometers
Gratis haal- en brengservice
Altijd dichtbij met 60+ vestigingen

Zakelijk lease de Volvo C40

Prijs is exclusief BTW en op basis van het aantal maanden en kilometrage per jaar.

1. Aanvraag

Geef aan hoeveel kilometer je wil rijden, welke looptijd en/of andere vragen. Verstuur vervolgens je aanvraag.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag met je aanvraag. Dit doen we dezelfde werkdag.

3. Contact

Wij nemen contact met je op om je aanvraag te bespreken. Wij helpen je graag!

LeaseDeals: voor ieder wat wils!

Scherp geprijsd, snel leverbaar en rijk uitgerust. De LeaseDeals van Stern zijn beschikbaar in vele vormen, merken en modellen. Of je nu een auto zakelijk of privé wilt leasen, een bedrijfswagen of personenauto zoekt. Voor ieder is er wat wils. Er komen regelmatig nieuwe LeaseDeals bij, dus houd deze pagina goed in gaten voor het actuele aanbod.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Hoe kunnen we je het beste bereiken?