Vind eenvoudig de ideale leaseauto met een leasecontract dat bij jóu past

Stern biedt voor iedere situatie een leaseoplossing. Of je nu als ondernemer een auto wilt leasen, als ZZP’er gebruik wilt maken van een bedrijfswagen of als particulier toe bent aan een nieuwe auto. De mogelijkheden om te leasen zijn zeer uitgebreid. Persoonlijk contact, korte lijnen en adequate oplossingen zijn onze kracht.

We helpen je graag bij het vinden van jouw (volgende) leaseauto!

Grote voorraad nieuw en gebruikt
Stel zelf je leasecontract samen
60 vestigingen in Nederland

Waarom kies je voor zakelijke, private of occasion lease bij Stern?

Je profiteert van een groot aanbod aan scherp geprijsde leaseauto’s. Zowel op voorraad als nieuw te bestellen. Je betaalt bij ons een eerlijke maandelijkse all-in prijs voor een contract dat je zelf samenstelt. Daarnaast heeft Stern meer dan 60 vestigingen door heel Nederland en zijn dus altijd dichtbij. Handig wanneer jouw leaseauto toe is aan onderhoud of een bandenwissel nodig heeft.

Over Stern

Met 18 toonaangevende automerken en een nagenoeg landelijke dekking zijn we altijd in de buurt. Bij ons kun je terecht voor het kopen, leasen of financieren van onder andere Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Kia en Opel. Wij hebben meer dan 60 vestigingen in Nederland. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen schade als dat nodig is.

We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden en staan voor je klaar bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing.

Mijn leaseauto

Log in en regel alle zaken rondom jouw leaseauto en jouw leasecontract.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.