Totale actieradius 510 km
Een uniek karakter
Vijf jaar garantie
Ultiem comfort

Maak kennis met LEVC bij Stern

LEVC staat voor London Electric Vehicle Company. Een bedrijf dat is voortgekomen uit The London Taxi company en is in 2013 overgenomen door Geely, waar onder andere ook Volvo toebehoort. 

Iedereen kent de zwarte taxi’s uit Londen. Een klassieke, degelijke auto met een rijke geschiedenis. LEVC heeft dit icoon laten evolueren en produceert nu elektrisch personenvervoer en bedrijfswagens met dit unieke maar tijdloze design. LEVC biedt drie modellen: de TX Taxi, de TX Shuttle en de VN5 bedrijfswagen. Deze modellen bieden royale ruimte voor het vervoeren van passagiers of dat wat jij nodig hebt voor de zaak. Alle modellen zijn elektrisch aangedreven en worden ondersteund door de range extender.

Ontdek de modellen van LEVC en de voordelen voor jouw bedrijf!

Pitstop Weken bij Stern

Plan nu jouw pitstop bij Stern! Wellicht heb je tijdens de vakantieperiode veel kilometers afgelegd of is je auto simpelweg weer eens toe aan een check. Dan is dit het moment: van 22 september t/m 31 oktober vinden de Pitstop Weken plaats bij Stern. Voor slechts € 89,95 kijken onze specialisten jouw auto na en kun je weer zorgeloos op pad!

Tijdens deze pitstop krijg je van ons een check inclusief:

  • Het bijvullen van vloeistoffen zoals olie, koelvloeistof ruitenvloeistof
  • Een aircocontrole én -reiniging
  • Reiniging van het brandstofsysteem voor optimale prestaties en comfort
  • Controle en het op juiste spanning brengen van de banden
  • Remmencontrole op de testbank
  • Een uitgebreide wasbeurt zodat hij weer prachtig glanst

Plan jouw pitstop in via de online werkplaatsplanner en graag tot snel!

Speciale LEVC introductie aanbieding

Bij Stern profiteer je nu tijdelijk van een speciale introductie-actie. Zo krijg je bij aanschaf van een LEVC TX of VN5 de mogelijkheid om jouw wagen volledig te personaliseren en te laten bestickeren t.w.v. € 450!

Binnenkort verwacht: de LEVC e-Camper!

Ja, je leest het goed: LEVC gaat niet alleen de taxi- en bedrijfswagenmarkt in Nederland veroveren, maar doet ook een gooi op het gebied van recreatie. De LEVC e-Camper is een Plug-in Hybride kampeerwagen met een uitklapbaar dak en heeft slaapruimte voor vier personen. In de basis is hij gelijk aan de LEVC VN5, maar is uitgerust met alles wat je van een camper mag verwachten. In het midden zit een opklapbare tafel en de kampeerauto is uitgerust met een geïntegreerde elektrische keuken. De voorstoelen kunnen omgedraaid worden, zodat er een soort kleine woonkamer ontstaat.

Benieuwd geworden? Nog even wachten, want eind dit jaar wordt hij pas gepresenteerd, maar dan kunnen we volledig in stijl én elektrisch kamperen!

De LEVC TX Taxi

De LEVC TX Taxi is een elektrische taxi die jouw klanten overal naartoe brengt op basis van solide techniek, hoog comfort en heel belangrijk: veiligheid. De LEVC TX Taxi is exclusief voor taxi-chauffeurs en wordt als complete taxi afgeleverd. Ontdek de LEVC TX en wat deze ultieme taxi voor jouw bedrijf kan betekenen. 

De LEVC TX Shuttle

De LEVC TX Shuttle is dé elektrische auto geschikt voor personenvervoer die jouw klanten overal naartoe brengt op basis van de solide techniek van LEVC. Hij biedt hoog comfort voor alle passagiers en is heel veilig. Ontdek de LEVC TX Shuttle bij LEVC-dealer Stern.

De LEVC VN5 bedrijfswagen

De LEVC VN5 is de ultieme bedrijfspartner. Het is een elektrische bedrijfswagen die alle verwachtingen overtreft. De LEVC VN5 staat voor duurzaam ondernemen en emissievrij transport. Ontdek wat de VN5 voor jouw bedrijf kan betekenen!

LEVC service en onderhoud

Is je LEVC toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet er iets gerepareerd worden? Je LEVC moet natuurlijk in topconditie zijn en daarom breng jij hem naar officiële LEVC-dealer Stern. Bij Stern hebben we high-tech werkplaatsen waar gespecialiseerde monteurs werken om aan jouw auto te sleutelen. Maak online eenvoudig een werkplaatsafspraak op een moment naar keuze. Tot snel!

Stern is jouw LEVC specialist

Stern is jouw LEVC-dealer in Nederland. Met onze vestiging in Lijnden vind je ons centraal in Nederland. Hier kun je de modellen van LEVC in het echt bewonderen en beantwoorden we graag al je vragen rondom het merk LEVC en de modellen. Daarnaast voorzien we je van advies met betrekking tot de koop, leasing of financiering van een LEVC-bedrijfswagen. We ontvangen je graag!

Veelgestelde vragen over LEVC bij Stern

Is Stern officieel LEVC-dealer?

Jazeker! Stern is de eerste dealer in Nederland die LEVC verkoopt.

Kan ik bij jullie nieuwe en tweedehands LEVC modellen kopen?

Ja, dit kan zeker! De voorraad van onze LEVC modellen is echter wel beperkt. 

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn LEVC?

Dit kan gemakkelijk online via onze werkplaatsplanner. Uiteraard kun je ook gewoon nog altijd telefonisch een afspraak maken.