Met de LEVC TX Taxi ervaart jouw klant een taxirit zoals deze bedoeld is

Niet voor niets is het tijdloze personenvervoer van LEVC zo populair in Engeland. Dus waar wachten we hier in Nederland op? De LEVC TX is een elektrische taxi en staat voor solide techniek, hoog comfort voor alle inzittenden en heel belangrijk: veiligheid. De LEVC TX Taxi is een efficiënte en logische keuze voor ieder taxi-bedrijf, omdat de wagens duurzaam zijn en deze compleet als taxi geleverd wordt inclusief een mooi lichtgevend taxi bord en een tussenschot. Installeer jouw meter en je bent klaar voor iedere rit!

Met de LEVC TX kies je voor duurzaamheid en geniet je toch van volledige vrijheid dankzij de actieradius van 510km. Onderscheid je als taxi met dit unieke silhouet en vraag direct een proefrit of offerte aan!

Totale actieradius 510 km
Vijf jaar garantie
Rolstoelinrichting is mogelijk
In 30 minuten opgeladen

De uitzonderlijke technologie van de LEVC TX Taxi

Dankzij de emissie-vrije elektromotor beleef je een bijzonder soepele en stille rijervaring. De krachtige batterijen zorgen ervoor dat je iedere rit moeiteloos kunt volbrengen en dankzij de drie laadsnelheden ben je binnen één pauze-break weer volgeladen voor de volgende klanten.

De intelligente eCity-technologie combineert een emissievrij, puur elektrisch bereik van 101 km met de flexibiliteit van een totale elektrische actieradius van 510 km. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde bereikverlenger. Deze bereikverlenger op benzine fungeert als generator die elektriciteit levert voor behoud van de acculading. Dit, in combinatie met de plannen van overheden in heel Europa om het aantal oplaadpunten drastisch te verhogen, zal je als taxi-chauffeur moeiteloos de LEVC TX Taxi de hele dag kunnen gebruiken en profiteren van aanzienlijk lagere kosten.

Je krijgt bij LEVC buitengewoon veel zekerheid. Zo krijg 240.000 km voertuig- en batterijgarantie, zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen. Meer weten over de techniek en het gebruik van de LEVC TX Taxi? Kom langs in de showroom!

Speciale introductie aanbieding

Bij Stern profiteer je nu tijdelijk van een speciale introductie-actie. Zo krijg je bij aanschaf van een LEVC TX of VN5 de mogelijkheid om jouw wagen volledig te personaliseren en te laten bestickeren t.w.v. € 450!

LEVC heeft comfort hoog in het vaandel

Als passagier beleef je in de LEVC een rit als een echt royalty. De LEVC TX Taxi biedt royale ruimte voor alle passagiers en bijbehorende bagage, heeft hoge plafonds en dankzij de grote ramen komt er veel licht binnen. Met de taxi van LEVC beschik je over vijf zitplaatsen en één plek voor een eventuele rolstoelplaats. Met dit luxe, comfortabele en ruime interieur van de LEVC TX Taxi bied je een eersteklas taxirit voor iedereen die je wenst te vervoeren en bied je echt meerwaarde als taxibedrijf.

Ook als bestuurder ben je niet vergeten. De TX heeft standaard een in meerdere richtingen verstelbare stoel met daarop een zachte, duurzame en ademende stof. De stoel is voorzien van een ergonomische vorm die is ontworpen in samenwerking met orthopedisch chirurgen. De bestuurdersstoel biedt de maximale bescherming tegen ongemak en rugpijn en is in vele richtingen te verstellen voor optimale ondersteuning.

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de LEVC TX en wat deze voor jouw bedrijf kan betekenen? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

De LEVC TX Taxi als tv-personality

De LEVC TX Taxi is een populair model dankzij het comfort dat hij biedt. Dit is dan ook de reden dat hij veelvuldig gebruikt wordt bij het vervoeren van gasten in televisieland. Als voorbeeld is de TX Taxi gebruikt als 'de Hofkar' tijdens de verkiezingen.

Maak een proefrit in de LEVC TX Taxi bij Stern

Stern is specialist op het gebied van LEVC. In onze showroom in Lijnden staan de modellen voor je klaar en kun je terecht met al je vragen. Maak een afspraak voor een proefrit en ervaar de voordelen van de elektrische LEVC TX zelf. We beantwoorden graag al je vragen en voorzien je we van het nodige (zakelijke) advies. 

Liever direct wegrijden? Bekijk dan onze voorraad. Wie weet hebben we een mooi exemplaar voor je klaarstaan!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de LEVC TX

Wat is de actieradius van de LEVC TX Taxi?

De LEVC TX Taxi heeft een totale actieradius van 510 km waarvan 101 km puur elektrisch is. De TX heeft een range extender. Dit is een kleine benzinemotor die als generator fungeert voor de lithium-ion-accu van de elektrische motor.

Hoe lang duurt het om de accu op te laden?

De TX beschikt over het meest flexibele ingebouwde laadsysteem op de markt, waardoor bestuurders volledig gebruik kunnen maken van alle soorten oplaadpunten, of die zich nu thuis of onderweg bevinden. De oplaadtijden voor een volledige acculading zijn als volgt:

  • Thuis langzaam (7 kW) - 3 uur en 30 minuten
  • Op straat snel (11 kW) -2 uur 15 en minuten
  • Op straat snel (22 kW) - 1 uur 15 en minuten
  • Op straat snel (50 Kw) - 30 minuten

Hoeveel passagiers passen er in de LEVC TX Taxi?

Voor de LEVC TX Taxi kan je voor de optie kiezen waarbij rolstoelvoorziening mogelijk is. In dat geval zijn er vijf plaatsen plus een rolstoelplaats. Als je niet kiest voor deze optie kunnen er ook zes personen mee.

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat?

Ja, dat kan. Kom langs bij onze vestiging in Lijnden. De definitieve waarde van de auto zal dan vastgesteld worden.

Ik wil een proefrit maken in de LEVC TX Taxi. Kan dat?

Dat kan zeker. Maak een afspraak bij onze LEVC-vestiging in Lijnden en kom de TX zelf ervaren!