Onze specialistische monteurs en moderne werkplaatsen maken het verschil

Bij Stern staan we voor je klaar om jouw LEVC van het beste onderhoud te voorzien. We weten als geen ander dat het belangrijk is om snel en vakkundig geholpen te worden, zodat jij snel weer door kunt met ondernemen. 
Het regelmatig laten plegen van onderhoud is belangrijk en voorkomt onnodige kosten en eventueel stilstand. Als erkend LEVC-dealer kennen wij de modellen door en door en werken we met fabrieksonderdelen. Je kunt voor alles bij ons terecht, of je LEVC personen- of bedrijfswagen nu toe is aan de APK, een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig heeft of dat er schadeherstel nodig is.

Maak eenvoudig een werkplaatsafspraak in de online planner of neem contact met ons op. Tot snel!

LEVC APK

Iedere auto moet zo nu en dan APK gekeurd worden. De APK is een wettelijk verplicht controlemoment waarbij jouw LEVC personen- of bedrijfswagen gekeurd wordt op meerdere onderdelen zoals de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. Wij kennen jouw LEVC van binnen- en buiten, waardoor de APK snel en vakkundig kan worden uitgevoerd. Je kunt blijven wachten of gebruik maken van ons tijdelijke vervoer.

 Vraag de keuring apart of in combinatie met onderhoudsbeurt voor jouw LEVC aan via onze online werkplaatsplanner.

Eerlijk onderhoudsadvies voor jouw LEVC

Stern is jouw partner in mobiliteit en voorziet je van het beste en meest eerlijke onderhoudsadvies. Zo controleren we tijdens de APK alle belangrijke onderdelen van je auto. Komen we onderdelen tegen die aan vervanging toe zijn? Dan nemen we contact met je op.

Je krijgt van ons een vrijblijvende offerte - zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan en kun jij als ondernemer de beste keuzes maken.

Onderdelen vervangen? Stern staat voor je klaar!

Een remblok, schokdemper of een hele nieuwe accu? Het zijn cruciale onderdelen in je auto. Bij Stern ben je aan het juiste adres voor het vervangen van deze en alle andere onderdelen in en aan jouw LEVC personen- of bedrijfswagen. Ontdek wat wij op dit vlak voor jouw auto kunnen betekenen en neem contact met ons op of maak direct een werkplaatsafspraak.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of opmerking over de service en onderhoud voor jouw LEVC? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een afspraak met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?