Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé LEVC-dealer van Lijnden en omstreken

Net buiten het centrum van Lijnden vind je onze LEVC vestiging. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw LEVC!  Onze vestiging heeft een grote showroom, een grote voorraad auto’s, vele onderdelen en moderne werkplaats. We bieden je de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden Stern Lijnden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad, maar wil je een LEVC wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

LEVC op voorraad in Lijnden

Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehands LEVC's. Als officiële LEVC dealer weten we waar we mee bezig zijn en kunnen we je goed helpen bij het maken van de juiste keuze. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak om zelf de power van LEVC te ervaren tijdens een proefrit.

LEVC onderhoud en service

Om zorgeloos rond te blijven rijden met je LEVC, is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Voor onderhoud, reparatie of een nieuwe APK ben je altijd welkom bij ons. We hebben de juiste kennis en onderdelen én zijn erkend LEVC dealer. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar, zodat je weer snel en zonder problemen de weg op kan.