Grote voorraad nieuw en gebruikt
Erkend duurzaam premium
11 vestigingen in Nederland

Mercedes-Benz bestelwagen service en onderhoud 

Is je Mercedes-Benz bestelwagen toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet er iets gerepareerd worden? Je bedrijfswagen moet natuurlijk in topconditie zijn zodat hij altijd voor je klaar staat. Bij Stern hebben we high-tech werkplaatsen waar gespecialiseerde monteurs werken om aan jouw bestelwagen te sleutelen. Maak online eenvoudig een werkplaatsafspraak bij Stern. 

Mercedes-Benz bestelwagens. De keuze is reuze! 

Ben je toe aan een nieuwe bestelwagen of misschien wel je eerste Mercedes? Bij Stern is de keuze reuze. Ga voor een nieuw model die je naar eigen inzicht samenstelt of kies er een uit voorraad. Wil je liever een tweedehands Mercedes bedrijfswagen? Ook hiervan is het aanbod groot. Ga voor een Citan, Vito, Sprinter of voor de moderne en ruime V-klasse. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor er altijd een bedrijfswagen is die volledig aansluit bij jouw bedrijfsactiviteit.

Werkplek op wielen

Als ondernemer is een bestelwagen meer dan een vervoersmiddel om van A naar B te komen. Het is je werkplek, magazijn en kantine in één. Deze werkplek op wielen moet uiteraard volledig voldoen aan jouw wensen en behoeften. Bij Stern helpen wij je graag dit te realiseren. Met onze extra services maak je met bestickering van je Mercedes een visitekaartjes, richt je je bedrijfswagen volledig naast wens in en kun je zelf bepalen of je je nieuwe bestelwagen koopt, leaset of liever financiert. 

Mercedes-Benz bedrijfswagens bij Stern

Bij Stern begrijpen wij dat een bestelwagen voor je moet werken. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland helpen wij je graag met de keuze van een geschikte bedrijfswagen. Kom langs in één van onze 11 vestigingen. Ook voor onderhoud en werkzaamheden aan je Mercedes-Benz bedrijfswagen kun je altijd bij Stern terecht.