Maak jouw bestelwagen compleet

Met de Accessoire Deals is een bestelwagen van Mercedes-Benz bij Stern nog aantrekkelijker. Je ontvangt namelijk bij een nieuwe Citan, Vito of Sprinter uit voorraad een accessoire waardecheque t.w.v. € 1.000! Welke accessoires je kiest om jouw wagen compleet te maken, dat bepaal je zelf. Zo maak jij jouw werkpartner klaar voor iedere klus. Ruil je jouw huidige bus in dan doen wij graag een inruilvoorstel.

Benieuwd naar de actiemodellen? Bekijk dan direct onze voorraad!

€ 1.000 accessoirecheque
Direct uit voorraad leverbaar
Premium bestelwagen

Accessoires die jou verder helpen

Voor de bestelwagens van Mercedes-Benz is de keuze voor accessoires vrijwel eindeloos. Een grote klus? Laat dan jouw bestelwagen uitrusten met een trekhaak. Maar je kan ook kiezen voor betimmering, zo ben je klaar voor het echte zware werk.

Kies jij liever voor optimale zichtbaarheid? Laat dan jouw bestelwagen bestickeren door Stern Signing. Onze specialisten helpen graag bij de keuze van accessoires, zo weten we zeker dat jij goed van start kan gaan met je nieuwe bestelwagen.

Interesse? Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Actievoorwaarden

De actie is geldig tot en met 30-04-2021 op een nieuwe Mercedes-Benz Citan, Vito of Sprinter uit voorraad. De accessoirecheque is te besteden op geselecteerde accessoires, vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten.