Jouw nieuwe Mercedes-Benz Vito bestelwagen binnen handbereik

Voor € 10,- per dag* heb jij een nieuwe Mercedes-Benz Vito die jou niet in de steek laat. Zo rijd jij een nieuwe Vito en dragen wij de zorg voor de minder leuke zaken zoals reparatie en onderhoud. Dat is pas zorgeloos ondernemen! Wij hebben de ideale bestelwagen voor je klaarstaan, dus bereken hieronder de kosten van jouw nieuwe collega: de Mercedes-Benz Vito!

Inclusief reparatie en onderhoud
Een nieuwe Vito
Slechts € 10,- per dag*

De nieuwste Vito is de ultieme bedrijfswagen - nu slechts €10 per dag!

De nieuwe collega voor alle harde werkers: de nieuwste Vito. Deze bestelwagen is bijzonder ruim en uitgerust met allerlei intelligente rijassistentiesystemen, 9G-TRONIC transmissie en de nieuwste connectiviteitsservices. Zo is elke rit innovatiever, efficiënter, veiliger en comfortabeler en kan jij doen waar je goed in bent.

De rechtstreekse route naar eigendom

Financial lease is de perfecte manier om een nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen te kopen. Je bent dan namelijk altijd verzekerd van een vast maandbedrag. Daarnaast is jouw onderhoud en reparatie inbegrepen voor een totaalbedrag van slechts € 10 per dag. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto jouw volledige eigendom!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

*Actievoorwaarden Mercedes-Benz Vito

  • Prijs is gebaseerd op een nieuwe Mercedes-Benz Vito ter waarde van € 22.950
  • Actie betreft een zakelijke financiering in de vorm van financial lease
  • De genoemde dagprijs is berekend op basis van een maandbedrag van € 270,66
  • Looptijd 48 maanden, 4,99% rente, €5.738 aanbetaling en een slottermijn van €6.600. De totale financiering bedraagt € 17.212, de totale lening inclusief rente bedraagt € 19.591,68
  • Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarde