Haal alles uit jouw elektrische Mercedes bedrijfswagen

Elektrisch rijden werkt net even anders dan het rijden met een verbrandingsmotor. Regel zelf het energieverbruik door te kiezen voor een van de drie rijprogramma’s. Pas bijvoorbeeld het energieverbruik aan extreem koude of warme omstandigheden. Ook maak je tijdens het rijden gebruik van verschillende recuperatiefases. Dit betekent dat je de bestelwagen oplaadt als je remt. Dit alles zorgt ervoor dat je duurzaam en emissie-loos rijdt. 

Kies voor de toekomst en kies een elektrische bestelwagen van Mercedes-Benz. Vind hieronder het model dat bij jouw bedrijf past en vraag een offerte aan!

Gegarandeerd de beste prijs
Uit voorraad leverbaar
Rijk uitgeruste uitvoeringen

De Mercedes-Benz eVans modellen

€ 5.000 subsidie op jouw nieuwe elektrische bestelwagen*

Jij kunt als ondernemer vanaf 15 maart 2021 gebruikmaken van een interessante subsidieregeling waarbij het voordeel oploopt tot wel € 5.000. De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s - ook bekend als SEBA - geldt voor alle nieuwe elektrische bedrijfswagens met voertuigclassificatie en grijs kenteken (N1/N2). De eVans die hiervoor in aanmerking komen zijn de eVito en eSprinter Gesloten Bestelwagen. De subsidieregeling heeft een hoogte van 10% van de netto prijs van jouw nieuwe bedrijfswagen met een maximum tot € 5.000. Daarnaast blijft de aanspraak op andere fiscale regelingen geldig. Zo kan er ook nog gebruik gemaakt worden van de milieu investeringsaftrek.

*Voorwaarden nieuwe aanschafsubsidie

Koop- of leaseovereenkomst is afgesloten na 1 januari 2021; Bij aanvraag van de subsidie staat de elektrische bedrijfswagen nog niet op jouw naam geregistreerd; Je ontvangt 10% subsidie van de nettoprijs met een maximum van € 5.000; SEBA is enkel geldig voor bedrijfswagen met voertuig classificatie N1/N2; De EQV en eVito Tourer komen alleen voor subsidie in aanmerking nadat deze zijn gekeurd naar N1; Jouw nieuwe bedrijfswagen moet tenminste 3 jaar jouw op naam blijven staan. Kijk voor alle informatie op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seba

Geen concessies met een elektrische bestelwagen van Mercedes-Benz

Met een elektrische bedrijfswagen van Mercedes-Benz geniet je van een elektrische aandrijving én de functionaliteit, comfort en veiligheid die je van Mercedes gewend bent. Met een groot laadvermogen en een grote actieradius dankzij een groot batterijpakket is iedere klus haalbaar voor een elektrische bestelwagen van Mercedes-Benz. En kom je toch een keer met een lege accu te zitten? Dan laad je de batterij in slecht 30 minuten voor 80% op. Zo blijf je altijd mobiel en efficiënt en kun je focussen op je zaak. 

De voordelen van de elektrische Mercedes-Benz eVans

Een van de andere voordelen van elektrisch rijden is het onderhoud. Jaarlijks onderhoud blijft noodzakelijk, maar je kosten zijn veel lager. Zo slijt een elektrische motor minder snel dan een verbrandingsmotor, omdat deze minder bewegende delen bevat. Ook olie verversen en filters vervangen is niet meer nodig. 

Benieuwd naar alle voordelen? We vertellen je er graag alles over. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. 

Ben je overtuigd? Bekijk dan direct onze voorraad elektrische bedrijfswagens en vind de bestelwagen die bij je past!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?