Communicatie tussen jou en je bestelwagen

Behoud zicht op je Mercedes-Benz bedrijfswagen met Mercedes Pro connect. Verbind je Mercedes-Benz met je smartphone en ervaar praktische digitale functies, zoals het beter inplannen van onderhoudsbeurten. Jouw bedrijfswagen altijd in beeld, bijvoorbeeld de actieradius maar ook waar het voertuig zich bevindt. Voorkom met de communicatie tussen jou en je Mercedes-Benz onverwachts stilstaan en extra onnodige kosten. Zo maakt Mercedes-Benz het alledaagse werk eenvoudiger en efficiënter voor jouw bedrijf.

Mogelijkheden Mercedes PRO connect

Mercedes PRO connect biedt vele mogelijkheden:

  • Beter planbare en tijdsbesparende werkplaatsbezoeken
  • Voertuigdiagnose op afstand
  • Op afstand de voertuigstatus controleren
  • Vergrendel en ontgrendel deuren zonder sleutel
  • Inzicht in voertuiglocatie

Verbind met Mercedes PRO connect

Is jouw Mercedes-Benz bedrijfswagen vanuit de fabriek uitgerust met de communicatiemodule van Mercedes PRO connect? Ervaar dan het gemak van alle services. Met deze module is jouw bestelwagen via het mobiele netwerk verbonden. Zo zijn alle gegevens snel en betrouwbaar in te zien en ben jij optimaal verbonden met jouw voertuig.

Veelgestelde vragen over Mercedes PRO connect

Wat is het voordeel van Mercedes PRO?

Met Mercedes PRO is het eenvoudiger om onderhoudsbeurten te plannen, je krijgt namelijk tijdig een melding. Daarnaast behoud je controle over de status van jouw voertuig, ook op afstand als je niet in de buurt van het voertuig bent. Zo beperk je het uitvalrisico en blijft jouw bestelwagen betrouwbaar.

Wat is het verschil tussen Mercedes me en Mercedes PRO?

Mercedes me is uitsluitend bestemd voor particuliere rijders en hun voertuig. Mercedes PRO biedt net wat meer mogelijkheden die aantrekkelijk zijn voor de zakelijke bestelwagenrijders. De extra mogelijkheden vinden perfect aansluiting bij de eisen en behoeften van jou als bestuurder of eigenaar van een Mercedes-Benz bestelwagen.

Welke software heb ik nodig om Mercedes PRO te gebruiken?

Voor het gebruik van Mercedes PRO heb je geen software nodig. De voertuigplanner gebruikt aan zijn zijde de desktop-oplossing van Mercedes PRO inclusief de voertuigmanagementtool. Als bestuurder maak je gebruik van de Mercedes PRO connect App, die je in de Google Play Store en de Apple App Store kunt downloaden.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?