Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! 

We hebben al een opsomming gemaakt van de veelgestelde vragen. Zo kun je online al veel antwoorden vinden zonder dat je contact moet opnemen.  Via het  contactformulier kun je jouw andere vragen aan ons stellen. Wil je ons liever telefonisch spreken? Ook dat kan. Wij zijn te bereiken op 088 - 292 22 22.

Veelgestelde vragen

Zijn jullie officieel Mercedes-Benz-dealer?

Jazeker! Wij zijn de grootste Mercedes-Benz-dealer van Nederland en hebben 9 vestigingen.

Kan ik bij jullie nieuwe en tweedehands Mercedes-Benz modellen kopen?

Ja, wij hebben een grote voorraad nieuwe Mercedes-Benz modellen. Daarnaast hebben wij een grote voorraad Mercedes-Benz occasions

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn Mercedes-Benz?

Dit kan gemakkelijk online via onze werkplaatsplanner. Uiteraard kun je ook gewoon nog altijd telefonisch een afspraak maken. Dit kan via 088 - 292 1111.

Verkopen jullie ook Mercedes-Benz modellen uit voorraad?

Jazeker. Wij hebben een grote voorraad met zowel nieuwe als tweedehands Mercedes-Benz modellen. Bekijk hier het aanbod en vind de Mercedes-Benz die bij je past!

Kan ik ook bij jullie terecht voor Mercedes-Benz private lease?

Uiteraard is het mogelijk om een Mercedes-Benz te private leasen. Wij hebben vaak scherp geprijsde actiemodellen waar je snel in weg kunt rijden. Bekijk hier meer informatie over het private leasen van een Mercedes.

Staat je vraag er niet tussen? Vul het formulier in en laat weten waar we je mee kunnen helpen

Stern is jouw Mercedes-Benz dealer

Met in totaal tien vestigingen is Stern dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.