Kopen vanaf

€ 30.556

Private lease

€ 399

Business lease

€ 509

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback

Met de introductie van revolutionaire technologieën, zoals MBUX (Mercedes-Benz User Experience) is het nieuwe model van Mercedes-Benz dé standaard in de compacte klasse. De buitenkant van de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse bestaat uit pure vormen. De lage motorkap en de smalle led-koplampen geven de Mercedes A-Klasse Hatchback een dynamische uitstraling. Ook het interieur mag er zijn. De nieuwe design elementen zorgen voor een sportieve en levendige sfeer waar je je direct in thuis voelt. 

Kies de uitvoering die bij je past en vraag direct een proefrit of offerte aan, of bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen

Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback uitvoeringen

Downloads

Hieronder vind je alle details over de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback. Download gemakkelijk de brochure en prijslijst. 

Nieuwe intelligente systemen

In de A-Klasse vind je nu ook het gemakkelijk te gebruiken MBUX infotainmentsysteem. De widescreen cockpit en intelligente rijassistentiesystemen maken zelfs semi-autonoom rijden mogelijk. Het onderstel is zo ontwikkeld dat je in een auto stapt met sportiviteit en comfort.  

Stern is jouw Mercedes-Benz dealer

Met in totaal elf vestigingen is Stern Auto dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback

Hoeveel kost een Mercedes-Benz A-Klasse?

De nieuwe A-Klasse is leverbaar vanaf € 31.940,-. Een goede tweedehands of occasion koop je al vanaf € 10.000,-. 

Kan ik de Mercedes-Benz A-Klasse leasen?

Ja, Stern biedt zowel privé als operationele lease aan. Kijk voor meer informatie over Private lease of Zakelijke lease