Kopen vanaf

€ 190.867

Ontdek de Mercedes-AMG GT

De AMG GT is dé sportwagen van Mercedes-Benz. Hij vertegenwoordigt puurheid en zorgt voor een geweldig gevoel. Je beleeft een grote hoeveelheid rijplezier aan deze tweezitter door de modernste rijdynamieksystemen. Je hoeft maar naar hem te kijken en je ziet meteen waar hij voor bedoeld is: rijden. Trap het gaspedaal in en je wordt beloond met een mooi geluid. Kippenvel gegarandeerd.  

Mercedes-AMG GT uitvoeringen

Brochure en prijslijst Mercedes-AMG GT

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-AMG GT? Download dan nu online brochure. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en technische specificaties. 

Mercedes-AMG GT zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-AMG GT nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Extreem snelle rondetijden

Pure spanning. Dat is wat de AMG GT je biedt. Hij heeft alles wat je van een AMG-sportwagen mag verwachten. Denk aan een kenmerkend design, autosporttechnologie en een goede gewichtsverdeling. Zijn motor is bijzonder krachtig, reageert direct en levert uitstekende prestaties. De perfecte formule voor extreem snelle rondetijden.  

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-AMG GT dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-AMG GT

Is de Mercedes-AMG GT leverbaar in een andere variant?

Ja, de Mercedes-AMG GT is ook leverbaar als GTC, GTR en GTS. 

Hoeveel kost een Mercedes-AMG GT?

De nieuwe Mercedes-AMG GT is leverbaar vanaf €190.867.