Kopen vanaf

€ 245.873

Ontdek de Mercedes-AMG GT Roadster

De ultieme open sportwagen: dat is de AMG GT Roadster. De nieuwe sportwagen met stoffen kap reageert direct op het gaspedaal. De stoffen kap is leverbaar in zwart, rood of beige en kan tijdens het rijden worden geopend en gesloten. De GT Roadster is een tweezitter met lange motorkap en achterwielaandrijving. Onder de forse achterklep zit een praktische bagageruimte.  

Mercedes-AMG GT Roadster uitvoeringen

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-AMG GT Roadster? Download dan nu online de brochure. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en technische specificaties.

Mercedes-AMG GT Roadster zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-AMG GT Roadster nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Pure adrenaline

De Mercedes-AMG GT Roadster is ook comfortabel tijdens lange afstanden. Daarnaast trek je door de sterke motor snel op en rijdt je tot snelheden van 317 km/u. Goed voor pure adrenaline. Andere unieke elementen aan de AMG zijn: de LED koplampen, 19 inch lichtmetalen AMG-velgen, een AMG-remsysteem met zilverkleurige remklauwen, een AMG- sportonderstel en een AMG-sportuitlaat. 

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-AMG GT Roadster dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-AMG GT Roadster

Is de Mercedes-AMG GT Roadster leverbaar in een andere variant?

Ja, de Mercedes-AMG GT Roadster is ook leverbaar in de GTC en GTS Roadster variant.

Hoeveel kost een Mercedes-AMG GT Roadster?

De nieuwe Mercedes-AMG GT Roadster is leverbaar vanaf 204.177.