De nieuwe SL als Mercedes-AMG

De nieuwe generatie van een auto-icoon: nu als Mercedes-AMG. De iconische SL is terug, uitgevoerd als 2+2-zitter met een softtop. Sportieve lijnen zijn binnen de nieuwe generatie duidelijk aanwezig. Het sportieve karakter sluit naadloos aan op de technologische topkwaliteit van alle hedendaagse modellen van Mercedes-AMG. Met de nieuwe SL kies jij gemakkelijk voor comfort of performance.

Blijf op de hoogte van de nieuwe generatie Mercedes-AMG SL en laat je gegevens achter voor het ontvangen van het laatste nieuws over dit aanstaande icoon.

De Mercedes-AMG SL: een icoon met een vooruitstrevend karakter

Met zijn uitdagende design, ultramoderne technologie en uitstekende rijeigenschappen zet de nieuwe Mercedes-AMG SL de norm in het luxe sportwagensegment. Het exterieurdesign fascineert met een perfecte drieklank: het combineert de moderne Mercedes-Benz designfilosofie van sensuele puurheid met de voor AMG typische sportiviteit en karakteristieke details. De twee krachtige uitstulpingen op de motorkap zijn slechts een van de vele herinneringen aan de eerste SL-generatie. Het samenspel van licht en schaduw maakt het totaalbeeld visueel licht en laag. Het sportieve karakter is kenmerkend voor dit icoon.

Het interieur van de Mercedes-AMG SL biedt het hoogste comfort

Fijne materialen en zorgvuldige afwerking onderstrepen het hoogste niveau van comfort. De nieuwste generatie MBUX (Mercedes-Benz User Experience) is intuïtief te bedienen en is in staat om te leren. Het biedt tal van functies en de bedieningsstructuur van het MBUX-systeem van de tweede generatie, dat debuteerde in de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse. In de SL wordt AMG-specifieke content uitgebreid toegevoegd in vijf weergavestijlen. Exclusieve menu-items zoals AMG Performance AMG TRACK PACE benadrukken ook het sportieve karakter.

Tijd voor een nieuw iconisch tijdperk met de Mercedes-AMG SL

Een aantal karakteristieke kenmerken van de Mercedes-AMG SL zijn de lange wielbasis, korte verhanging, lange motorkap en het naar achteren geplaatste passagierscompartiment met een sterk hellende voorruit en de krachtige achterkant. Dit resulteert in de typische SL-verhoudingen. Samen met de volumineus gevormde wielkasten en de grote lichtmetalen velgen heeft deze roadster een krachtig en dynamisch gevormde uitstraling. De geïntegreerde softtop geeft de SL in gesloten toestand een puristische, sportieve indruk.

Houd mij op de hoogte

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Mercedes-Benz of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?