Kopen vanaf

€ 31.775

Private lease

€ 459

Business lease

€ 506

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz B-Klasse

Als alles perfect aanvoelt, hoef je niets meer uit te leggen. Over je leven, bijvoorbeeld. Of over je stijl. En al helemaal niet over een auto met voorbeeldige veiligheid en comfort. Met het meest intuïtieve bedieningsconcept in zijn klasse. Design dat dynamischer is dan ooit. Ontdek de nieuwe B-Klasse van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz B-Klasse uitvoeringen

Downloads

Meer weten over de verschillende uitvoeringen of motoren? Bekijk hier de prijslijst en brochure. Download ze gemakkelijk vanaf de bank.

Maak van de nieuwe B-Klasse jouw B-Klasse

Je bepaalt zelf hoe je nieuwe B-Klasse eruit gaat zien. Kies één van de uitrustingslijnen AMG Line, Style of Progressive en pas die naar je eigen wens aan Kies daarnaast uit 64 kleuren waarmee je bijvoorbeeld lichteffecten in de portieren en het dashboard naar eigen wens samenstelt Zo maak je van de nieuwe B-Klasse jouw B-Klasse. 

Stern is jouw Mercedes-Benz dealer

Met in totaal elf vestigingen is Stern dé Mercedes-Benz dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz B-Klasse

In welke uitvoeringen is de Mercedes-Benz B-Klasse leverbaar?

De B-Klasse is naast het instapmodel leverbaar in de uitvoeringen Style, Progressive en AMG Line.

Hoeveel bagageruimte heeft de Mercedes-Benz B-Klasse?

Met behulp van een verschuifbare achterbank varieert de bagageruimte van 455 tot 705 liter. Door de achterbank helemaal neer te klappen ontstaat een laadruimte van 1.540 liter.

Wat is het trekgewicht van de Mercedes-Benz B-Klasse?

Het trekgewicht van de B-klasse varieert tussen de 1300 en 1800 kg. Dit is afhankelijk van de motor.