Kopen vanaf

€ 72.902

Business lease

€ 1.279

Bijtellingspercentage

22

Ontdek de Mercedes-Benz CLS

Mercedes-Benz heeft zijn designicoon vernieuwd. Als je naar de voorkant kijkt, valt de herkenbare diamond grille meteen op. Aan de achterkant trekken de krachtig ontworpen achterlichten de aandacht. De nieuwe CLS combineert stijl met praktisch comfort. De ingebouwde technologieën zorgen ervoor dat zijn prestaties gelijk staan aan die van een sportwagen. Het rijden in de CLS is elke dag weer een feest. 

Kies de uitvoering die bij je past en vraag direct een proefrit of offerte aan, of bekijk onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Mercedes-Benz CLS uitvoeringen

Mercedes-Benz_CLS_Avantgarde

CLS Avantgarde

Standaarduitvoering 


  • Grille met één enkele lamel 
  • 18 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen 
  • Sierlijst bovenzijde portieren gepolijst aluminium 
  • Ruitvormige uitlaatsierstukken 
  • Comfortonderstel verlaagd 
Mercedes-Benz_CLS_AMG

CLS AMG Line

AMG Line


  • AMG voorskirt en achterskirt
  • Chroomsierelementen
  • Diamond grille met chroompins
  • AMG dorpelverbreders
  • Geïntegreerde uitlaatsierstukken

Brochure en prijslijst Mercedes-Benz CLS

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz CLS? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Mercedes-Benz CLS zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz CLS nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Unieke technologieën

De Mercedes-Benz CLS is voorzien van de nieuwste veiligheid- en assistentiesystemen. Denk bijvoorbeeld aan een actieve spoor- en remassistent. Deze laatste waarschuwt je als de afstand op je voorligger te klein wordt. Als het nodig is, remt hij automatisch voor je af. Eén stap verder gaat de PRE-SAFE Sound. Dit systeem bereid je gehoor voor op het geluid dat ontstaat bij een botsing.  

De CLS op voorraad: nieuw en tweedehands

Bij Stern kun je ook kiezen voor een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz CLS uit voorraad. Wij hebben vaak verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden in ons aanbod. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren en bij een tweedehands CLS ontvang je standaard 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK!

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz CLS dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz CLS

Wat kost de CLS Coupé?

De Mercedes-Benz CLS Coupé is leverbaar vanaf €76.781. 

Is de CLS Coupé als hybride verkrijgbaar? 

Nee, de CLS Coupé is niet als hybride verkrijgbaar. Wel is hij voorzien van EQ Boost.

Heeft de CLS Coupé luchtvering? 

De CLS Coupé is uit te voeren met luchtvering AIR BODY CONTROL.