Kopen vanaf

€ 74.024

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Het echte buitengevoel in stijl ervaren? Dan is de Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet jouw ideale reisgenoot. Met de stoffen kap heeft de E-Klasse Cabriolet het uiterlijk van de E-Klasse Coupé en een eigen uiterlijk met het dak open. Daarmee is de auto een lust voor het oog.

Het meest opvallende aan de E-Klasse Cabriolet is de stoffen kap. Doordat deze geluid tegenhoudt lijkt het net of je in de Coupé rijdt. Door de stoffen kap ziet de Cabriolet er van buiten elegant en sportief uit. Laag aan de voorkant, breed aan de achterkant. Luxe, hoogwaardige en sportieve onderdelen binnenin zorgen voor een fijne plek om in te zitten.Tegelijk zorgt de ruime opzet ervoor dat vier volwassenen comfortabel in deze E-Klasse kunnen rijden.  

Kies de uitvoering die bij je past en vraag direct een proefrit of offerte aan, of bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet uitvoeringen

E-Klasse Cabrio benzine
197 pk + 14 pk

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Benzine

Kopen vanaf

€ 74.024


 • 18 inch lichtmetalen aerovelgen
 • Draadloos oplaadsysteem
 • High-performance LED-koplampen
 • Connectiviteitspakket navigatie
E-Klasse Cabrio diesel
194 pk

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Diesel

Kopen vanaf

€ 78.644


 • 18 inch lichtmetalen aerovelgen
 • Draadloos oplaadsysteem
 • High-performance LED-koplampen
 • Connectiviteitspakket navigatie
E-Klasse Cabrio AMG
435 pk + 22 pk

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

AMG

Kopen vanaf

€ 140.249


 • 19 inch lichtmetalen AMG-velgen
 • AMG performance uitlaat
 • AMG-grille met verticale spijlen
 • AMG in-/exterieur

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet? Download dan nu de brochure. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en technische specificaties.

Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Voel je veilig

Met de slimme hulpsystemen voel je je veilig. De Mercedes E-Klasse Cabriolet waarschuwt jou wanneer je te dicht op je voorligger rijdt. Lijkt het tot een botsing te komen? Dan remt de Cabriolet helemaal automatisch. Een ander hulpsysteem zorgt ervoor dat je tot 210 km/u een veilige afstand tot je voorganger houdt. Hierbij remt en trekt de E-Klasse Cabriolet zelf op en af en wisselt hij van baan. 

De E-Klasse Cabriolet op voorraad: nieuw en tweedehands

Direct genieten van je Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet? Kies een nieuwe of tweedehands E-Klasse Cabriolet uit onze voorraad! Bij Stern hebben we een groot aanbod scherp geprijsde modellen met verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden voor je klaarstaan. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren en als je kiest voor een occasion ontvang je standaard 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK!

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (private)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet

Is de Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet ook leverbaar in andere varianten?

Ja, de Mercedes-Benz E-Klasse is ook leverbaar als Coupé, Limousine en Estate.

Hoeveel kost een Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet?

D E-Klasse Cabriolet is leverbaar vanaf € 73.298.

Hoeveel bagageruimte heeft de Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet?

De Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet heeft een bagageruimte dat varieert van 310 tot 385 liter afhankelijk van een open of gesloten dak. 

Is de Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet voorzien van hoofdruimteverwarming?

De Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet is optioneel verkrijgbaar met hoofdruimteverwarming AIRSCARF.