Kopen vanaf

€ 59.582

Private lease

€ 879

Business lease

€ 877

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz E-Klasse Estate

De Mercedes-Benz E-Klasse Estate valt op! Het is duidelijk: de E-Klasse Estate is een echte Mercedes-Benz. De E-Klasse is ook leverbaar als Limousine, Coupé en Cabriolet. De E-Klasse Estate is modern, stijlvol en sportief. De lange motorkap en de brede achterkant geven de auto een krachtige uitstraling. 

De perfecte afwerking en de keuze aan opties maken de E-Klasse Estate een verlengstuk van jezelf. Het interieur is voorzien van comfortabele sportstoelen met leer/stof combinatie. De nieuwe E-Klasse Estate garandeert veel rijplezier op bochtige wegen en het meeste rijcomfort in zijn klasse.  

Mercedes-Benz E-Klasse Estate uitvoeringen

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz E-Klasse Estate? Download dan nu de brochure. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en technische specificaties. 

Mercedes-Benz E-Klasse Estate zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz E-Klasse Estate nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Veilig de weg op

Je voelt je veilig met de nieuwe hulpsystemen in de E-Klasse Estate. De Mercedes E-Klasse Estate waarschuwt jou wanneer je te dicht op de voorligger rijdt. De Estate remt helemaal automatisch als het tot een botsing lijkt te komen. Een ander hulpsysteem zorgt ervoor dat je tot 210 km/u een veilige afstand tot je voorganger houdt. Hierbij remt en trekt de E-Klasse Estate zelf op en af en wisselt hij van baan. 

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz E-Klasse Estate dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz E-Klasse Estate

Is de Mercedes-Benz E-Klasse Estate ook leverbaar in andere varianten?

Ja, deze Mercedes-Benz E-Klasse is ook leverbaar als Cabriolet, Coupé en Limousine.

Hoeveel kost een Mercedes-Benz E-Klasse Estate?

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Estate is leverbaar vanaf € 59.582,- 

Hoeveel bagageruimte heeft de Mercedes-Benz E-Klasse Estate?

De bagageruimte van de Mercedes-Benz E-Klasse Estate is 640 liter. Wanneer de achterbank wordt neergeklapt, is dit zelfs 1820 liter. 

Wat is het maximale trekgewicht van de Mercedes-Benz E-Klasse Estate?

Het maximale trekgewicht van de Mercedes-Benz E-Klasse Estate is 2.100 kg.