Kopen vanaf

€ 57.808

Private lease

€ 829

Business lease

€ 803

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz E-Klasse Limousine

De Mercedes-Benz E-Klasse Limousine is een moderne en stijlvolle auto waarin je gezien mag worden. Hij valt op door zijn sportieve en stijlvolle uitstraling en is voorzien van een aantal slimme technieken. 

Met de luxe afgewerkte Mercedes-Benz E-Klasse heb je veel mogelijkheden. Je kunt opties toevoegen, waarmee je je eigen E-Klasse Limousine samenstelt. Kies bijvoorbeeld voor twee extra brede displays die zijn verwerkt in het interieur. Of kies voor het extra hulpsysteem Drive Pilot. Met dit systeem rijd je semi-automatisch en houdt de auto de juiste afstand tot zijn voorligger. Samen met een hulp bij het verwisselen van rijbanen ga je ontspannen de weg op.  

Mercedes-Benz E-Klasse Limousine uitvoeringen

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz E-Klasse Limousine? Download dan nu de brochure. Hierin vind je alle informatie over de beschikbare uitvoeringen, opties en technische specificaties. 

Mercedes-Benz E-Klasse Limousine zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz E-Klasse Limousine nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Altijd en overal veilig

In een Mercedes-Benz E-klasse Limousine voelen jij en je medepassagiers zich altijd en overal veilig. De E-klasse Limousine is standaard voorzien van een nieuw hulp- en veiligheidssysteem. Deze systemen helpen je om veilig te rijden en boetes te voorkomen. Ook heeft de E-Klasse Limousine een remhulp die je waarschuwt bij een dreigende botsing en je auto automatisch laat stoppen. 

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz E-Klasse Limousine dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz E-Klasse Limousine

Is de Mercedes-Benz E-Klasse Limousine ook leverbaar in andere uitvoeringen?

Ja, deze Mercedes-Benz E-Klasse is ook leverbaar in de uitvoeringen Cabriolet, Coupé en Estate. 

Hoeveel kost een Mercedes-Benz E-Klasse Limousine?

De nieuwe Mercedez-Benz E-Klasse Limousine is leverbaar vanaf € 56,757,-.

Heeft de Mercedez-Benz E-Klasse Limousine luchtvering?

Ja, de Mercedez-Benz E-Klasse Limousine is verkrijgbaar met een luchtveringssysteem. 

Wat is de tankinhoud van de Mercedez-Benz E-Klasse Limousine?

De tankinhoud van de Mercedez-Benz E-Klasse Limousine is 66 liter.