Kopen vanaf

€ 49.995

Private lease € 578

€ 568

Bijtellingspercentage

12%

Nu in de showroom: de volledig elektrische EQA van Mercedes-EQ

De EQA is een van de meest compacte auto's in de volledig elektrische wereld van Mercedes-EQ-voertuigen. Deze SUV heeft een prachtig dynamisch design, wat verwant is aan dat van de GLA. Niet alleen zijn looks zijn vooruitstrevend, hij bevat ook de nieuwste technologie wat je ongelooflijk veel rijplezier zal bieden. Het is elektrisch rijden met de kwaliteit van Mercedes-Benz.

Kom langs in de showroom of maak een afspraak voor een proefrit en ontdek de EQA zelf! 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

De EQA uitvoeringen

EQA Electric Art

EQA

Electric Art


  • Multifunctioneel stuurwiel
  • ARTICO lederlook bekleding rosé/titaangrijs
  • Instaplijsten verlicht met EQA opschrift
  • Verlichtte spiraallook sierdelen
  • THERMOTRONIC

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de EQA van Mercedes-EQ? Download dan nu de prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en prijzen. 
 

Nu bij de EQA: Gratis EVBOX Elvi wallbox + installatie

De overstap naar elektrisch is makkelijker dan ooit, bij de EQA ontvang je namelijk een EVBOx Elvi laadstation cadeau ter waarde van € 2.150,-. Daarnaast wordt deze ook nog eens gratis thuis geïnstalleerd, zo kan jij direct de weg op en optimaal genieten van deze 100% elektrische Mercedes-EQ. De EQA is er voor jou. Heb jij een auto in te ruilen? Bereken dan direct online de inruilwaarde van jouw huidige auto.

Het bereik van het nieuwe paradepaardje van Mercedes-EQ: de EQA

De EQA wordt gelanceerd als de EQA 250 (gecombineerd elektrisch verbruik: 15,7 kWh / 100 km; gecombineerde CO2-uitstoot: 0 g / km) met 140 kW en een actieradius van 420 kilometer (WLTP). Andere varianten zullen volgen. Dit zullen nóg atletischere modellen zijn met vierwielaandrijving met een extra elektrische aandrijflijn en een vermogen van 200 kW of meer, en een versie van de EQA met een actieradius van meer dan 500 kilometer. Mercedes-EQ ziet de sleutel tot een groter bereik niet in steeds grotere accu's, maar in de verbetering van de efficiëntie van het voertuig als geheel.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de volledig elektrische EQA van Mercedes-EQ

Hoe ver kan ik met de EQA van Mercedes-EQ rijden?

Met een volle accu van de EQA rijd je ongeveer 420 kilometer (WLTP).

Wat kost de EQA?

De EQA is leverbaar bij Stern vanaf € 49.995. Liever private leasen? Dat kan vanaf € 547.