Kopen vanaf

€ 49.995

Bijtellingspercentage

12%

Verwacht in maart: de volledig elektrische EQA

De EQA is het nieuwste paradepaardje in de volledig elektrische wereld van Mercedes-EQ-voertuigen. Deze SUV heeft een prachtig dynamisch design, wat verwant is aan dat van de GLA. Niet alleen zijn looks zijn vooruitstrevend, hij bevat ook de nieuwste technologie wat je ongelooflijk veel rijplezier zal bieden. Het is elektrisch rijden met de kwaliteit van Mercedes-Benz.

We laten je graag (digitaal) kennismaken en nodigen je alvast graag uit voor een proefrit

Plan jouw unieke moment met de EQA

In maart verwachten wij de Mercedes-Benz EQA in de showroom. Wil jij als één van de eerste een proefrit maken in dit nieuwe model? Geef dan jouw voorkeur door en wij nemen contact op zodra de data bekend zijn.

Mercedes-Benz EQA uitvoeringen

EQA Electric Art

EQA

Electric Art


  • Multifunctioneel stuurwiel
  • ARTICO lederlook bekleding rosé/titaangrijs
  • Instaplijsten verlicht met EQA opschrift
  • Verlichtte spiraallook sierdelen
  • THERMOTRONIC

Mercedes EQA downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Mercedes-Benz EQA? Download dan nu de prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en prijzen. 
 

Het bereik van de Mercedes-Benz EQA

De EQA wordt gelanceerd als de EQA 250 (gecombineerd elektrisch verbruik: 15,7 kWh / 100 km; gecombineerde CO2-uitstoot: 0 g / km) met 140 kW en een actieradius van 420 kilometer (WLTP). Andere varianten zullen volgen. Dit zullen nóg atletischere modellen zijn met vierwielaandrijving met een extra elektrische aandrijflijn en een vermogen van 200 kW of meer, en een versie van de EQA met een actieradius van meer dan 500 kilometer. Mercedes-EQ ziet de sleutel tot een groter bereik niet in steeds grotere accu's, maar in de verbetering van de efficiëntie van het voertuig als geheel.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz EQA

Hoe ver kan ik met de Mercedes-Benz EQA rijden?

Met een volle accu van de Mercedes-Benz EQA rijd je ongeveer 420 kilometer (WLTP).

Wat kost de Mercedes-Benz EQA?

Leverbaar bij Stern vanaf € 49.995.