Binnenkort: de EQE van Mercedes-EQ

De nieuwe EQE van Mercedes-EQ is het elektrische equivalent van de Mercedes-Benz E-Klasse en heeft alle karakteristieke elementen van Mercedes-EQ. Hij heeft een sportief en naadloos design, wat dankzij de 19- tot 21-inch wielen die gelijk met de buitenkant van het koetswerk zijn afgelijnd, een atletisch tintje krijgt. De EQE belooft een nieuwe dimensie qua luxe en rijcomfort en is voorzien van het neusje van de zalm qua technologie.

Benieuwd geworden? Leer de EQE vast online kennen en laat je gegevens achter voor het ontvangen van het laatste nieuws, zodat je straks als eerste kunt proefrijden.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

De EQE heeft een bereik van wel 660 kilometer

De accu heeft een bruikbare energie-inhoud van 90 kWh en de actieradius tot 660 km is volgens WLTP absoluut geschikt voor toertochten. Het model zal bij de marktintroductie twee varianten omvatten: de EQE 350 (stroomverbruik volgens WLTP: 19,3-15,7 kWh/100 km; CO2-emissie: 0 g/km) met 215 kW, evenals een tweede model. Er worden prestatievarianten met ongeveer 500 kW gepland.

MBUX-infotainmentsysteem met slimme navigatie

Het MBUX Hyperscreen is het absolute hoogtepunt in het interieur. Dit grote, gebogen schermeenheid strekt zich bijna over de hele breedte van het dashboard. Drie schermen zitten onder een glazen afdekking en lijken in één te versmelten. Het 12,3-inch OLED-display voor de voorpassagier geeft hem een ​​eigen display en controlegebied.

Navigatie met elektrische intelligentie plant de snelste en handigste route, inclusief laadstops, op basis van tal van factoren en reageert dynamisch op bijvoorbeeld files of een verandering in rijstijl. Dit omvat een visualisatie in het MBUX-infotainmentsysteem of de beschikbare batterijcapaciteit voldoende is om zonder opladen terug te keren naar het startpunt.

De EQE biedt innovatie voor alle passagiers

De EQE is compacter dan de EQS en heeft een wielbasis die 90 millimeter korter is, namelijk 3120 millimeter. De binnen afmetingen overtreffen zelfs duidelijk die van de huidige E-Klasse. De zitpositie is overzichtelijk en biedt een hoge mate van veiligheid. Het interieurontwerp en de uitrusting zijn duidelijk gebaseerd op de EQS, met bijvoorbeeld automatische comfortdeuren (voor) en achterasbesturing als optionele extra's. Op het gebied van geluids- en trilling comfort behoort de EQE tot de beste in zijn klasse.

Stern is jouw Mercedes-EQ dealer

Stern is met in totaal tien vestigingen dé Mercedes-EQ dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Houd mij op de hoogte van de EQE van Mercedes-EQ

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Mercedes-Benz of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de EQE van Mercedes-EQ

Wat is de actieradius van de EQE van Mercedes-EQ?

De EQE van Mercedes-EQ is geschikt voor lange afstanden. Met een actieradius van 660 km (WLTP) brengt de EQE jou overal naartoe.

Wanneer worden de prijzen van de EQE van Mercedes-EQ bekend gemaakt?

Er zijn op dit moment nog geen duidelijke uitspraken gedaan over mogelijke prijzen. Vul het formulier in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.