De toekomst is werkelijkheid met de EQS van Mercedes-EQ

De EQS is de eerste volledig elektrische premium limousine van Mercedes-EQ. Het innovatieve en holistische ontwerp is gebaseerd op een nieuwe voertuigarchitectuur. Het verschilt op het eerste gezicht van voertuigen met interne verbrandingsmotor: de hoogste eisen aan functie en aerodynamica worden gecombineerd met innovatieve esthetiek in een onmiskenbaar doelgericht ontwerp. Sensuele puurheid komt tot uiting in royaal gemodelleerde oppervlakken, verminderde voegen en naadloze overgangen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Reserveer de EQS nu

Duurzaam. Intelligent. Luxueus. De nieuwe, 100% elektrische Mercedes EQS. Ben jij net zo vooruitstrevend? Reserveer dan nu al jouw EQS en maak aanspraak op één van de eerste modellen.

In 15 minuten 300 kilometer geladen

De EQS is de eerste volledig elektrische luxe sedan van Mercedes-EQ. Door technologie, design, functionaliteit en connectiviteit te combineren, biedt de EQS alle mogelijk gewenste comfort voor zowel de bestuurders als passagiers. Met een actieradius tot 770 km (WLTP)* en een vermogen tot 385 kW voldoet de aandrijflijn van de EQS ook aan alle verwachtingen van een progressieve limousine in het S-Klasse-segment. Bij snellaadstations kan de EQS tot 200 kW worden opgeladen. Een vermogen van 300 km (WLTP)* kan is slechts 15 minuten worden bijgeladen. Thuis of bij openbare laadstations kan de EQS gemakkelijk worden opgeladen tot 22 kW via AC met behulp van de ingebouwde lader.

Digitale innovatie in de EQS

Het MBUX-hyperscreen is een van de hoogtepunten van de EQS. De grote, gebogen schermeenheid strekt zich bijna over de hele breedte van het dashboard. Het display en het bedieningsconcept past zich volledig aan op de gebruiker door gepersonaliseerde suggesties in het infotainment te tonen. Alle belangrijke toepassingen worden op topniveau aangeboden. Niet alleen de bestuurder maar ook de passagier kan door middel van een eigen weergave- en bedieningsgebied, het MBUX Hyperscreen zelf ervaren. Waan jezelf in een wereld van technische innovaties.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe EQS

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Mercedes-Benz of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de volledig elektrische EQS van Mercedes-EQ

Wat kost de EQS van Mercedes-EQ?

De prijs van de EQS wordt bekend gemaakt op het moment van verkoopvrijgave. Wij verwachten dit in juni 2021.

Wat is de actieradius van de EQS?

Met de EQS rijd je eenvoudig zonder tussenstop van Amsterdam naar Parijs. De EQS heeft een range tot 770 km (WLTP) en een vermogen tot 385 kW.

Wanneer is de EQS leverbaar?

De eerste levering zal starten in het najaar van 2021. De toewijzing van de beperkte productieplekken voor 2021 zal gebeuren op basis van de online reservaties volgens het principe van ‘first come, first served’. Des te sneller je de EQS reserveert, des te sneller je de levering van jouw EQS zal plaatsvinden. 

*Gebaseerd op voorlopige testresultaten. Gecertificeerde waarden (WLTP) worden gepubliceerd zodra de EQS wordt geïntroduceerd en deze gecertificeerde waarden kunnen afwijken van de voorlopige waarden.