Kopen vanaf

€ 106.307

Bijtellingspercentage

16%

De toekomst is werkelijkheid met de EQS van Mercedes-EQ

De EQS is de eerste volledig elektrische premium limousine van Mercedes-EQ. Het innovatieve en holistische ontwerp is gebaseerd op een nieuwe voertuigarchitectuur. Het verschilt op het eerste gezicht van voertuigen met interne verbrandingsmotor: de hoogste eisen aan functie en aerodynamica worden gecombineerd met innovatieve esthetiek in een onmiskenbaar doelgericht ontwerp. Sensuele puurheid komt tot uiting in royaal gemodelleerde oppervlakken, verminderde voegen en naadloze overgangen.

Ben je benieuwd naar de EQS? Meld je aan voor een proefrit en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van jouw unieke kennismaking!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

EQS van Mercedes-EQ uitvoeringen

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Mercedes-Benz EQS? Download dan gemakkelijk de prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

In 15 minuten 300 kilometer geladen

De EQS is de eerste volledig elektrische luxe sedan van Mercedes-EQ. Door technologie, design, functionaliteit en connectiviteit te combineren, biedt de EQS alle mogelijk gewenste comfort voor zowel de bestuurders als passagiers. Met een actieradius tot 770 km (WLTP)* en een vermogen tot 385 kW voldoet de aandrijflijn van de EQS ook aan alle verwachtingen van een progressieve limousine in het S-Klasse-segment. Bij snellaadstations kan de EQS tot 200 kW worden opgeladen. Een vermogen van 300 km (WLTP)* kan is slechts 15 minuten worden bijgeladen. Thuis of bij openbare laadstations kan de EQS gemakkelijk worden opgeladen tot 22 kW via AC met behulp van de ingebouwde lader.

Digitale innovatie in de EQS

Het MBUX-hyperscreen is een van de hoogtepunten van de EQS. De grote, gebogen schermeenheid strekt zich bijna over de hele breedte van het dashboard. Het display en het bedieningsconcept past zich volledig aan op de gebruiker door gepersonaliseerde suggesties in het infotainment te tonen. Alle belangrijke toepassingen worden op topniveau aangeboden. Niet alleen de bestuurder maar ook de passagier kan door middel van een eigen weergave- en bedieningsgebied, het MBUX Hyperscreen zelf ervaren. Waan jezelf in een wereld van technische innovaties.

Stern is jouw Mercedes-EQ dealer

Met in totaal negen vestigingen is Stern dé Mercedes-EQ dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (private)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de volledig elektrische EQS van Mercedes-EQ

Wat kost de EQS van Mercedes-EQ?

De EQS is vanaf € 121.432 te koop bij Mercedes-EQ-dealer Stern.

Wat is de actieradius van de EQS?

Met de EQS rijd je eenvoudig zonder tussenstop van Amsterdam naar Parijs. De EQS heeft een range tot 652 km (WLTP) en een vermogen tot 385 kW.