Kopen vanaf

€ 41.990

Business lease

€ 654

Bijtellingspercentage

8%

Ontdek de Mercedes-Benz eVito

Als eerste in zijn klasse sluit de eVito aan op de duurzame en kostenbesparende ambities van jouw bedrijf. Hij is functioneel, veilig, comfortabel en volledig elektrisch. Met de eVito rijd je al 150 kilometer ver.

Mercedes-Benz V-Klasse uitvoeringen

Mercedes-Benz-eVito-Stern-27

eVito


  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Verwarmde chauffeursstoel
  • Elektrisch bediendebare portierramen
  • Wartewerend glas
  • Adaptieve remlichten
  • Scheidingswand doorlopend

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz eVito? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Mercedes-Benz eVito zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz eVito nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Minder onderhoud, meer vertrouwen

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? De eVito is een prachtig visitekaartje op het gebied van duurzaam ondernemen. Je weet hem als partner te waarderen. We doen er ook alles aan om ervoor te zorgen dat het een lange en betrouwbare relatie wordt. Elektrische auto’s hebben minder bewegende onderdelen en daarom minder onderhoud nodig. Met de eVito kies je voor een voertuig die je kan vertrouwen.  

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz eVito dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz eVito

Hoeveel kost een Mercedes-Benz eVito?

De nieuwe Mercedes-Benz eVito is leverbaar vanaf €41.990. 

Kan ik de Mercedes-Benz eVito leasen?

 Ja, je least een Mercedes-Benz eVito al vanaf €654 per maand.