Kopen vanaf

€ 176.907

Ontdek de Mercedes-Benz G-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse presteert nog beter dan zijn voorganger. Niet alleen op het terrein, maar ook op de weg. Met zijn functionele techniek en nette afwerking zorgt hij voor meer comfort. Zo wordt de G-Klasse standaard geleverd met een AGILITY CONTROL-onderstel. Deze is voorzien van een selectief dempingssysteem waardoor je comfortabel rijdt op elke ondergrond. Wil je nog meer gemak? Kies dan voor een onderstel met adaptieve demping.  

Mercedes-Benz G-Klasse uitvoeringen

Mercedes-Benz-G-Klasse-Standaarduitvoering-Stern

G-Klasse

Standaarduitvoering


  • Grille met drie lamellen
  • 18 Inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen
  • Stootlijst op de flanken zwart
  • High-performance LED-koplampen
  • KEYLESS GO-startfunctie
Mercedes-Benz-G-Klasse-AMG-Line-Stern

G-Klasse

AMG Line


  • AMG-styling exterieur en interieur
  • Spatschermverbreders
  • Multispaaks lichtmetalen AMG-velgen
  • Veiligheidsgordels rood
  • Multifunctioneel sportstuur

Brochure en prijslijst Mercedes-Benz G-Klasse

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz G-Klasse? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Mercedes-Benz G-Klasse zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz G-Klasse nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Eigenheid

De Mercedes-Benz G-Klasse blijft een echte G. Maar meer dan ooit lijkt hij te zijn gevormd uit één geheel. Hij heeft een stoerder en strakker design. De afwerking is nog beter. Je herkent en voelt gelijk de kwaliteit van het materiaal. Ook zijn er slimme assistentiesystemen toegevoegd, zoals een remassistent. Deze waarschuwt je als je kans loopt op gevaar.  

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz G-Klasse dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz G-Klasse

Hoeveel bagageruimte heeft de Mercedes-Benz G-Klasse? 

De Mercedes-Benz G-Klasse heeft een bagageruimte met een inhoud van 667 liter. Als je kiest voor de AMG uitvoering is de inhoud 640 liter. 

Hoeveel kost een Mercedes-Benz G-Klasse?

De nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse is leverbaar vanaf €176.907.

Wat is het trekgewicht van de Mercedes-Benz G-Klasse?

De Mercedes-Benz G-Klasse mag maximaal 3.500 kilogram trekken.