Kopen vanaf

€ 47.193

Private lease

€ 599

Business lease

€ 641

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz GLA

De nieuwe Mercedes-Benz GLA heeft een nieuw karakter, gevoel van ruimte en veiligheid. Op welk terrein je je ook bevindt, hij is tot alles in staat. Ook is hij uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën. Zo krijg je bijvoorbeeld een waarschuwing als er een voetganger bij een zebrapad loopt. Als jij niet reageert, reageert de GLA automatisch. De remassistent kan een aanrijding voorkomen of de gevolgen daarvan zoveel mogelijk beperken. Jouw veiligheid en die van je passagiers is gegarandeerd.  

Kies de uitvoering die bij je past en vraag direct een proefrit of offerte aan, of bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Mercedes-Benz GLA uitvoeringen

Brochure en prijslijst Mercedes-Benz GLA

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz GLA? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Mercedes-Benz GLA zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz GLA nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Dynamic Select

Verander het rij-karakter van jouw mercedes-Benz GLA met één druk op de knop. Met DYNAMIC SELECT kies je voor ‘Comfort’, ‘Sport’, ‘Eco’ of ‘Individual’. De besturing en kenmerken passen zich aan aan de stand. Zo biedt het programma ‘Sport’ bijvoorbeeld en sportiever stuurgevoel dan de stand ‘Comfort’.  

Nieuwe en tweedehands GLA modellen op voorraad

Weet je niet zeker welke uitvoering Mercedes-Benz GLA je wil? Bekijk dan ons ruime aanbod nieuwe en tweedehands modellen en kies er een die bij je past. Wij hebben verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden voor je klaarstaan. Bij Stern kun je direct jouw nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz GLA kopen, leasen of financieren. Daarnaast krijg je bij aanschaf van een occasion een leven lang gratis APK, dus bekijk ons aanbod en vind de auto die bij je past!

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz GLA dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz GLA

Hoeveel kost een nieuwe Mercedes-Benz GLA? 

De Mercedes-Benz GLA is leverbaar vanaf €49.267.  

Is de Mercedes-Benz GLA voor- achter- of vierwiel aangedreven? 

De Mercedes-Benz GLA is leverbaar met voorwiel of vierwielaandrijving. 

Hoeveel bagageruimte heeft de Mercedes-Ben GLA?

Afhankelijk van de uitvoering heeft de Mercedes-Benz GLA een bagageruimte met een inhoud van 421 tot 435 liter. Klap je de achterbank neer. Dan is de ruimte 1.235 tot 1.430 liter.