Kopen vanaf

€ 49.994

Private lease

€ 699

Business lease

€ 716

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz GLB

De Mercedes-Benz GLB geeft als eerste in zijn klasse een volledig nieuwe betekenis aan ruimte. Deze SUV is in alles uniek en geeft een gevoel van vrijheid. Maak al je fantasieën waar met het ruimtelijke en off-road georiënteerde design. 

Groot gezin? Kies dan voor een derde rij zitplaatsen waardoor je twee extra passagiers meeneemt. Verder houdt het nieuwe MBUX multimediasysteem je altijd op de hoogte. Bedien dit systeem spelenderwijs en stel hem in zoals jij dat wilt.  

Mercedes-Benz GLB uitvoeringen

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz GLB? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Mercedes-Benz GLB zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz GLB nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Comfort en veiligheid

De nieuwe GLB geeft je een uniek comfort. Met een ruimte die je naar eigen inzicht kunt indelen en dankzij de combinatie tussen stoelventilatie en-verwarming voelt de nieuwe GLB als één grote comfortzone. Daarnaast is hij nog veilig ook. Het offroad-rijprogramma verbetert bijvoorbeeld de tractie op sneeuw, modder of zand, waardoor je veiliger rijdt op lichte offroad-terreinen. 

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz GLB dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz GLB

Wat kost een Mercedes-Benz GLB?

De Mercedes-Benz GLB is leverbaar vanaf €50.970.

In welke uitvoeringen is de Mercedes-Benz GLB beschikbaar?

De GLB is leverbaar in Standaard, Style, Progressive en AMG Line.