Kopen vanaf

€ 128.597

Ontdek de Mercedes-Benz GLS

De Mercedes-Benz GLS gaat geen uitdaging uit de weg. Met zijn vernieuwde dynamische exterieur en luxe interieur wordt zijn indrukwekkende karakter benadrukt. Heb jij het nieuw vormgegeven front al gezien? En de gemoderniseerde bumper? Of het nieuwe stuurwiel waar je gemakkelijk meerdere functies mee bedient? Ook is de GLS voorzien van de nieuwste systemen. Hiermee kom je zonder problemen op de plaats van bestemming. Plezier en comfort komen tot leven in deze krachtige SUV.  

Mercedes-Benz GLS uitvoeringen

Mercedes-Benz-GLS-Stern-15

Mercedes-Benz GLS


  • Maximaal comfort
  • Imposante proporties
  • MULTIBEAM LED
  • 360°-camera
  • E-ACTIVE BODY CONTROL
Mercedes-Benz-GLS-Stern-15

Mercedes-Benz GLS

AMG Line


  • AMG-voorskirt
  • AMG-dorpelverbreders
  • 21 inch lichtmetalen velgen
  • Afgevlakt multifunctioneel sportstuur
  • AMG veloursmatten

Brochure en prijslijst Mercedes-Benz GLS

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz GLS? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz GLS nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Altijd comfortabel

De Mercedes GLS beschikt standaard over het AIRMATIC luchtveringssysteem. Deze past zich continu aan het wegdek aan. Hiermee ervaar jij uitstekende stabiliteit en veel comfort. Ook rijd je nog ontspannender door de aanwezige assistentiesystemen. Denk bijvoorbeeld aan de remassistent die de afstand tot je voorganger in de gaten houdt. Als het nodig is, remt hij automatisch af. Voor nog meer veiligheid breid je jouw GLS uit met het rijassistentiepakket plus.  

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz GLS dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz GLS

In welke uitvoeringen is de Mercedes-Benz GLS leverbaar? 

De Mercedes-Benz GLS is naast de standaard uitvoering leverbaar als AMG Line. 

Hoeveel kost een Mercedes-Benz GLS-Klasse? 

De nieuwe Mercedes-Benz GLS is leverbaar vanaf €127.268.