Kopen vanaf

€ 243.081

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Maybach GLS

Ultieme luxe op vier exclusieve, afzonderlijke stoelen. De GLS Maybach kenmerkend door de fraaie, verticale spijlen die eenieder imponeert. Hoogwaardige afwerking in het interieur, zoals sfeerverlichting in de interieurhemel. Stijl, comfort en een royaal ruimteaanbod voeren de boventoon, een unieke ambiance. Ervaar een onderdompeling in pure luxe met ontelbare momenten van innerlijke rust, Maybach.

Downloads

Topklasse high-end entertainment, eersteklas zit- en ligcomfort en een koelvak voor de champagne. Kortom absolute top van reiscomfort. Meer informatie over de nieuwe GLS Maybach? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Ontdek alle opties, uitvoeringen en de actuele prijzen.

Mercedes-Maybach GLS ervaren?

Fraaie materialen bevorderen het aansturen van innovatieve functies, zoals navigatie en entertainment. Baanbrekend bedieningscomfort. Ervaar hem zelf, maak daarom een afspraak voor een proefrit of kom langs in één van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Luxury waarin jij je volledig thuis voelt

Passagiers zullen hun oren en ogen niet geloven. Het topklasse high-end entertainment in de nieuwe Mercedes-Maybach GLS. Met 28 luidsprekers van Burmester en de twee vaste full-HD-displays met touchscreen-bediening bestaat het achtercompartiment volledig uit een digitale wereld. Ontspannen achteroverleunen en geniet van meer beenruimte.

Mercedes-Maybach specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Maybach dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en leasing tot onderhoud en schadeherstel: Stern biedt een breed scala aan mobiliteitsdiensten.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Maybach GLS

Wat kost de Mercedes-Maybach GLS?

De Mercedes-Maybach GLS is leverbaar vanaf € 243.081.

Welke uitvoeringen zijn er van de Mercedes-Maybach GLS?

De Mercedes-Maybach GLS is enkel leverbaar als GLS 600 4MATIC. Met deze 9-traps automaat geniet je van optimaal comfort aangestuurd door een sterke V8 motor.

Wat zijn de afmetingen van de Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC?

Deze auto heeft een lengte van maar liefst 5.20 meter. De breedte van de auto is 203 centimeter.