Kopen vanaf

€ 201.458

De Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet

Een oogstralend design en next-level comfort: dat is de Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet. De nieuwe generatie S-Klasse Cabriolet is de eerste volwaardige open vierzitter van Mercedes-Benz. Met een gedistingeerd en exclusief design en een uitgebreid klimaatregelingsconcept met bescherming tegen tocht en wind, is de S-Klasse Cabriolet met recht ‘Das Beste oder Nichts’.

De Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet is leverbaar vanaf € 201.458,-. 

De S-Klasse is ook leverbaar als Limousine, Coupe en Maybach. (hyperlink naar de andere modellen)

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mercedes-Benz S-Klasse Cabrio uitvoeringen

Mercedes-Benz-S-Klasse-Cabrio-Stern-2

Mercedes-Benz S-Klasse Cabrio


  • Hoogstaande afwerking
  • Actieve veiligheidssystemen
  • Head-up display
  • MULTIBEAM LED met ULTRA RANGE-grootlicht
  • Remote Park-pakket
Mercedes-Benz-S-Klasse-Cabrio-Stern-2

Mercedes-Benz S-Klasse Cabrio

AMG Line


  • 19 Inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen AMG-velgen
  • Lederen bekleding
  • AMG-styling voor- en achterskirts
  • Multifunctioneel nappaleder sportstuur
  • Dorpelverbreders met accenten in carroseriekleur

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Mercedes-Benz S-Klasse Cabrio? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Dynamisch en ongeëvenaard comfort

Het exterieur van de nieuwe S-Klasse Cabriolet is dynamisch en elegant tegelijk. De voorzijde is voorzien van een zwarte diamond grille met erin geïntegreerd de Mercedes-Benz ster. De motorkap draagt bij aan de dynamische look met zijn twee krachtige karakterlijnen. Aan de achterzijde wordt de breedte van de auto benadrukt. Zo zijn twee in horizontale oled-achterlichten geplaatst en is de auto voorzien van een gespierde schouderpartij.

In het interieur pronkt de S-Klasse Cabriolet met zijn sportief-luxe designtaal. Hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking zorgen in combinatie met de vele keuzemogelijkheden in het interieur onderstrepen het exclusieve karakter van deze Cabriolet.

De Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet is standaard rijk uitgerust.

Het exterieur is sportief en elegant. De luxe grill met ster op de motorkap, de MULTIBEAM led-koplampen, inclusief oled-achterlichten en de 19 inch lichtmetalen velgen geven de auto een luxueuze uitstraling. Het interieur bevat onder andere verwarmde/geventileerde multicontourstoelen, een widescreen cockpit en een geluidssysteem van Burmester.

Intelligent Drive: de volgende stap in rijassistentiesystemen 

Met tal van intelligente rijassistentiesystemen kan met de nieuwe S-Klasse Cabriolet semi-autonoom worden gereden. Een heel nieuw pallet aan assistentiesystemen doen zijn intrede in de S-Klasse. Standaard aanwezig zijn onder andere zijwindassistent en actieve remassistent. Deze laatste houdt de voorganger in de gaten en waarschuwt wanneer de afstand te klein wordt. Dreigt er een botsing te gebeuren, dan kan het systeem geheel automatisch een noodstop maken.

Optioneel is een rijassistentiepakket te krijgen. Deze omvat de afstandsassistent DISTRONIC en de actieve stuurassistent, waardoor semi-autonoom rijden mogelijk is. Andere systemen die deel uitmaken van het rijassistentiepakket zijn actieve snelheidslimietassistent, actieve remassistent met kruispuntfunctie, uitwijk-stuurassistent, actieve dodehoekassistent, actieve spoorassistent, route gebaseerde snelheidsaanpassing en PRE- SAFE PLUS.

De Mercedes S-Klasse Cabriolet bij Stern

De Mercedes S-Klasse Cabriolet beschikt standaard over MULTIBEAM led-koplampen. In totaal zorgen 84 individueel aangestuurde leds voor een bijzonder helder en nauwkeurig verlicht weggedeelte. Bovendien is het grootlicht altijd aan en dimt deze automatisch de lichtsterkte wanneer het systeem andere weggebruikers detecteert. 

Genieten van de mooiste muziek, met een klank zoals die in een concertzaal? Dan biedt het Burmester high-end 3D surround sound system uitkomst. Met een systeemvermogen van 1.520 watt klinkt alles haarscherp, oftewel ‘Das Beste oder Nichts’.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz S-Klasse Cabrio

Welke uitvoeringen van de S-Klasse zijn er nog meer naast de cabriolet variant?

De S-Klasse is ook leverbaar als Limousine, Coupe en Maybach

Hoeveel kost een nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet?

Een nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse kost leverbaar vanaf € 201.458

Wanneer is de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse beschikbaar?

Dit weten we nog niet zeker. Maar in 2020 staat de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse bij deze dealers